Şimdi Ara

Homend royaltea 1790 - 1791 wifi çaycı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konu Homend Royaltea 1790 ve 1791 model akıllı wifi konuşan çaycı hakkinda yorumlar ve deneyimler ve sorunlar içindir Homend royaltea 1790 - 1791 wifi çaycı Homend royaltea 1790 - 1791 wifi çaycı

Yaklasik 2 hafta once 24.05.2022 homend sitesinden 1119 tl ye 1791 modelini satin aldim.
    Özelliklerini inceledigimde hayran kaldım. 40 80 ve 100 C suyu ısıtma seçeneklerinin olması, wifi baglantisi ve otomatik kapanma ilgimi çekti. Fakat kullanıcı yorumu pek bulamadım. Ürün marka olarak soru işaretleri içermesine rağmen aldım.
    Ve 2 haftalık kullanım deneyimlerimi aktarmak alacak arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum.
    Öncelikle iyi tarafları:
    1-Yeni bir teknoloji olmasına rağmen stabil çalışıyor. Wifi bağlantısı uygulamada sorun yaşamadım.
    2- Uzaktan kontrol uygulamasının olması; odada otururken suyu ısıtma emri verip ısınınca cay almaya gidiyorum. Ayrıca önceki makinamda kac kere açık mı bıraktım diye eve birilerini gonderdim. Bununla o problem kalmayacak.
    3- suyu çok cabuk ısıtıyor (eski makinama göre)
    4- 40 ve 80 C ayarlarının olması ki önceden suyu ısıtıp kahve için bekliyordum.
    5- Suyun kaynamasına değil 100 C gelmesine bakıyor şöyle ki; diğer makinalar sudan cikan buhari bir sensor ile fark edip kapatıyor. yani buhar 90 da cikinca 90 C de kapatiyor. Bu yuzden diger cihazlar kapağı kapali açıkken kapalıya göre daha uzun surede cihazı kapatır.
    6- kapanma suresini kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. 2,30 saate kadar kendiniz sureyi belirleyip bu sure sonunda kapanmasini ayarlayabiliyorsunuz. Unutsaniz bile çalışmayı durduracagini bilmek güzel
    7- zaman ayarli calisma var: istedigin saati ayarlayip o saatte suyu hazir ediyor.

Diger ozelliklerini anlatmiyorum konusmasi falan bunlarda hos ozellikler tabiiki

Gelelim negatif tarafları:
    1- Plastik kalitesi bir tik düşük. Allahtan caydanlik, su haznesi ve süzgeç Çelik. Dugmeler falan biraz daha gelistirilmeli
    2- Suyu o kadar kaynatıyor ki çaydanlık sallanıyor su 90 C de kaynamaya başlıyor. 100 e gelene kadar fokur fokur
    3- 80 ayarinda su haznesini kaldirinca kapaniyor yeniden basman gerekiyor.
    4- demlik cay damlatıyor kapagin kenarlarindan cay damlatiyor. Heryer cay lekesi Bu basli basina urunu secmeme nedeni olabilir.
    5- Su haznesi dışı lekeli lekeli oldu once baska leke zannettik yikayalim geçer dedik ama gecmedi.
    6- su haznesi icinde metal birlesim yerinde 2 noktada paslanma olustu :(

Son iki problem nedeniyle servis talebi açtım bakalım ne olacak

Gelelim önerilere:
    Bu cihaz daha iyi olabilir
    1- plasrik kalitesi degilde birlesme yerleri oynar bolgeleri daha iyi olmali
    2- Metal süzgeçten mi nedir anlamadim kenarlarindan cay damlatiyor. Demlik kenarlari biraz daha ice girintili olmalı ve demlik deligi buyutulmeli
    3- Demlik süzgeç takmaya uyumlu hale getirilmeli Her ne kadar icinde suzgec olsada demlik agzina takilan suzgeclerden takmadan olmuyor.
    4 - 80 C de su haznesi kalkinca kapanma olayi istege bagli olmali
    5- ayarlardan birinde ayarlanabilir sicaklik olmali mesela ben 90 C olmasini istiyorum. Ona ayarlasam 90 da calissa super olmaz mi

Benim urun hakkinda izlenimlerim bunlar arkadaslar. Umarim alacaklara faydali olur
    Kullananlarda yorum yaparsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan16 -- 5 Haziran 2022; 20:49:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Urunu 07.06.2022 tarihinde içindeki pas oluşumu nedeni ile servise gönderdim. Ertesi gun ellerine ulaştığına dair kargo bilgisi geldi. Servis ellerine ayin 10unda geldiğini söylediler.. 2 gun sonra ürünün garanti kapsamında değişmesine karar verdiler. Ve bugün ayin 25i hala depolar arası transfer bekliyor diyorlar ve urunu bekletiyorlar. Aradığımda urununuz yasal sure içinde gönderilecek diyorlar. Yasal süre 21 is günüymüş. Ürünümü yasal suresinin dolması için bekletiyor izlenimi edindim Yani servis kısmı rezalet ötesi kötü
    Kalite hedefleri müşteri memnuniyeti değil yasal süreç
    Zaten Karaca'nın ürünüymüş homend bilseydim 3 kere daha dusunurdum.
    Belki urunde hatalar olabilir ama bu iyi servis destegi ile telafi edilebilirdi ama yok iste
    Birde 48 saatte onarim sozu vermisler bos
    Almayi dusunenler servis desteginide dusunsun derim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• stokta görünmüyor hiçbir yerde

kronik bir arıza nedeniyle üretimden kaldırılmış olmasın

var mı son zamanlarda alan kullanan

Homend royaltea 1790 - 1791 wifi çaycı
    Homend royaltea 1790 - 1791 wifi çaycıwww.homend.com.tr
    Homend Royaltea Smart 1790H Inox Konuşan Çay Makinesi (Wi-Fi) Homend
    https://www.homend.com.tr/urun/homend-smart-royaltea-1790h-cayci-inox-beyaz#commentsWrap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.