Şimdi Ara

Homend 1225 Dikey süpürge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.237
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır pratik süpürgelerden bakıyordum.Homend 1225 modelini almayı planlıyordum.En ucuz yerlerde 100 tl civarı.
    http://www.hepsiburada.com/liste/homend-1225-dustrider-1400-w-dik-elektrikli-supurge/productDetails.aspx?productId=evhome1225&categoryId=155123
    Umarım faydalanan olur.Mobil için fiyatı 69,90 tl

• Başka ihtiyacı olanlar için kendi sitesinde 350 TL üzeri siparişlerde BEDAVA. Üstelik %50 indirim kodları da var (SIZEOZEL), diğerleri aklıma gelmedi şimdi. Başka bir konuda bir arkadaş paylaşmıştı.

Not: Sadece bilgi amaçlıdır, yalnız süpürge ihtiyacı olanlar için fiyat uygun, paylaşan arkadaşa teşekkürler, ama ürün nasıldır bilemem...

Ek: Link... https://www.homend.com.tr/default.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal07 -- 9 Nisan 2014; 17:32:58 >
  • Biraz Sesli çalışıyor. Ama güzel çekiyor. Fakat içinden cıkararak ufak bir el süpürgesi olmuyor. Uc kısmı ve Sonundaki Tutma cubugu çıkıyor sadece. Sarjlı degil kablolu tamamen...

Not: 350 tl ürünle almıştım homend'in Sitesinden bedavaya geldi. 2 narenciye sıkacagı 1 mixer aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chamurpeace -- 9 Nisan 2014; 18:27:23 >
  • Ben de siteden 350 lira üstüne bedava olarak aldım. Eksileri, genel olarak malzeme kalitesi çok iyi değil. Özellikle ek noktalarının plastiklerinde kalitesizlik var. Artıları: Canavar gibi çekiyor. Genel temizlikte kullanılan elektrik süpürgesini kullanmama ihtimaliniz var. Motor soğutması çok kuvvetli olduğu için sesi de yüksek. Sesten taviz verip motorun yıpranmasının önüne geçmişler. Tamamen kablolu. Kablosu 5 metre olduğu için bizim evde erişemeyeceği yer yok. Çok geniş bir ev için alıyorsanız kablo erişmeyebilir, dikkat! Şu an hb'deki fiyata piyasada alınabilecek en iyi ürün sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iasker11

Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır pratik süpürgelerden bakıyordum.Homend 1225 modelini almayı planlıyordum.En ucuz yerlerde 100 tl civarı.
    http://www.hepsiburada.com/liste/homend-1225-dustrider-1400-w-dik-elektrikli-supurge/productDetails.aspx?productId=evhome1225&categoryId=155123
    Umarım faydalanan olur.Mobil için fiyatı 69,90 tl

Mobilde nasıl indirim oluyor?

• Mobilden bağlananlar fiyatı göremezler diye yazmıştım.Şu an fiyatı 79,90 olmuş.Hepsi burada 100e 25 çekleriyle daha uygun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iasker11

Mobilden bağlananlar fiyatı göremezler diye yazmıştım.Şu an fiyatı 79,90 olmuş.Hepsi burada 100e 25 çekleriyle daha uygun olabilir.

Teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • farkını verip fakir darky alın ben de 350 tlye hediye olarak iki tane aldım ama onun gibi kucuk supurgenin ucuna takılan aparatlarının olmaması ve agzının kare olmasından dolayı da baska supurgelerinkinin takılamaması iyi değil. ama dedikleri gibi yerinde duramıyor cok guclu cekiyor ve cok sesli calısıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spoiler4all -- 11 Nisan 2014; 16:39:33 >
  • 25 lik çek yeni üyeliklerde kaç gün sonra geliyordu? yada sistem değişti mi bilgi verirmisiniz? dün üyelik açmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bennuarda

25 lik çek yeni üyeliklerde kaç gün sonra geliyordu? yada sistem değişti mi bilgi verirmisiniz? dün üyelik açmıştım

Şu an sistem nasıl bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.