Cydia da Activator diye bir program var, Home tuşunun yaptığı her işin ve fazlasının ekrana dokunarak yapılmasını sağlıyor.
iyiymiş bu bakıyım hemen.sağol
bulamadım
quote:
Orijinalden alıntı: MaSSive
2 seneyi askin suredir kullaniyorum ve home tusu hassasiyetini kaybetmis durumda.iki uc basmada ancak algiliyor.Son bir aydir bu durum boyle.
Durum aynı nerdeyse. 2 yıl oldu 3G alalı.İki kere basmadan algılamıyor bazen.
İkinyil 2g kullandim ve home tusuna elim cok giderdi. İlk gunkinden farksizdi. Basipta yanit vermedigini gormedim :)
10 ayda benim home tusu son nefeslerini vermeye basladi
Bir iPhone'nun Pil Ömrü Ne Kadarsa Home Tuşunun Ömrüde O Kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: nevarlæ bulamadım
Cydia da search kismina Activator yazinca cikar bigboss da olmasi lazim.
quote:
Orijinalden alıntı: some_one
Cydia da Activator diye bir program var, Home tuşunun yaptığı her işin ve fazlasının ekrana dokunarak yapılmasını sağlıyor.
bende bunu kullanıyorum. Durum çubuğunda sağa doğru kayırınca home tuşu, sola doğru kaydırınca kilit, aşağı doğru kayırınca multi task olarak çok kullanışlı yüklediğimden beri nerdeyse hiç basmadım tuşlara :).
Bide ben ayrıyetten sbsetting kurdum aslında pekde kullanmıyorum onu arada wifi açmak için kullanıyorum onun sürekli arkada çalışması pili nasıl etkiler.
Multi task i kapatmak için bi öneri daha sbsetting yükledikten sonra "removebg" diye bi eklendi yüklüyorsunuz sbsetting'e onada basınca task da bulunan tüm uygulamaları kapatıyor.
valla benmde bir sene dolmak üzere home tuşu biraz sorunlu.eskiden bastığında bastınmı basmadınmı hiç belli olmazdı.bi değişikti tuş.sonra bastığım zaman tık sesi gelmeye başladı.bazen geç algıladığı oluyor.alt tarafı bi tane tuş var telefonda o da düzgün çalışmıyor herkesde ne acaip durum
quote:
Kurdum fakat nasıl kullanacagımı çözemedim programı aktifmi edemedim acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: realcem
quote:
Kurdum fakat nasıl kullanacagımı çözemedim programı aktifmi edemedim acaba ?
iphoneyardim da detaylı açıklanmış, şimdi link vermeyeyim...
Hallettim sagol.
Kullanıcıya bağlı biraz :/ hunharca kullanmışsa ömrü kısa dikkatli kullanılmışsa uzun bence. Ben IP 3G mi ilk çıktığından beri kullanıyorum şükür sorunu yok home tuşunun. Ama pilim artık 1 gün zor dayanıyor o ayrı konu :/