Şimdi Ara

Home theater projeksiyon Almaya Karar Verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Usa' dan optoma gd72 isimli projeksiyonu 1700 dolara getirtiyorum. Plazma sahibi biri olarak büyük ekran düşünen arkadaşlara da tavsiyemdir. Nedir bu tr fiyatları yahu??? Ben yanlışmı gördüm bilmiyorum ama idefix te 2400 euro diyor aynı cihaz için...
    Artık sinemayı evime getiriyorum. İster oyun oynarım, ister film seyrederim. Plazmadaki yok çözünürlüktü yok uyumluluktu hepsi tarihe karışıyor inşallah. Önerisi olan varsa lütfen belirtsin...

• hitachi pj-tx200
    epson tw600
    panasonic ae900u
    Bunlar aynı kategorideki LCD panele sahip urunler
    Seninki sanırım DLP bence iyi dusun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahtemas

Usa' dan optoma gd72 isimli projeksiyonu 1700 dolara getirtiyorum. Plazma sahibi biri olarak büyük ekran düşünen arkadaşlara da tavsiyemdir. Nedir bu tr fiyatları yahu??? Ben yanlışmı gördüm bilmiyorum ama idefix te 2400 euro diyor aynı cihaz için...
    Artık sinemayı evime getiriyorum. İster oyun oynarım, ister film seyrederim. Plazmadaki yok çözünürlüktü yok uyumluluktu hepsi tarihe karışıyor inşallah. Önerisi olan varsa lütfen belirtsin...

Optoma hd72i seçimi ile doğru bir seçim yapmışsın DLP olarak çok iyi görüntüsü var, eminim kimse görmemiştir, ben LCD cihazlardan yana olsamda DLP olarak tercih edeceğim yegane cihazlardan bir tanesidir, TR'de yurt dışından getireceğin cihazların garanti sorunu olacağını bilirsin sanırım, aradaki farklar gümrük,vergi,garanti şartları ve maliyet çercevesinde artan meblağlardır, TR'de 2100 ila 2400 € arasında fiyatlar değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savastek -- 6 Temmuz 2006; 14:00:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TrDr_22

hitachi pj-tx200
    epson tw600
    panasonic ae900u
    Bunlar aynı kategorideki LCD panele sahip urunler
    Seninki sanırım DLP bence iyi dusun...

neden dlp olmasın?
    evsineması için kullanılan cihazların çoğu dlp değilmi?
    bu arada Hitachi- PJ-TX200 hakikaten iyi cihaz,
  • sevgili arkadaşlar ben bu optomayı 768 satırı ve 1300 ansi için terci ettim Ama dlp oluşu inanın beni de düşündürdü. Hitachi 100 dolar daha pahalı ama siz onu mu tavsiye edersiniz?
  • yav ben gerçekten merak ediyorum, neden dlp sizi rahatsız ediyor?
    ben ev sinemasında dlp önerdikleri için mitsubıshi dlp cihaz almıştım,
    dlp daha yeni bir teknoloji ve kontrast oranı daha yüksek, lcd görüntülerde çok fazla yansıma gördüm..

( aslında dlp de lcd dede kaliteli ürün olması önemli bence )
  • Harbiden ben de anlamadım neden gıcık olduklarını... Ama benim gözlemlediğim dlp chiplerinin baya çeşitleri var onlar arasındaki farklara takılıyor olabilirler. Yoksa dlp lerde çok iyi görüntü veriyor. Açıkçası bu yorumlar yüzünden kağıt üzerindeki üstünlüklerine rağmen çekiniyor insan dlp ler den... Varsa net bir zayıflık, yazsın arkadaşlar lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım DLP sistemler kötü değildir yalnızca amacına hizmet etmeyen cihaz alırsan sıkıntı çekersin Optoma hd72i DLP cihazları hakikaten güzel görüntüleri var sınıfında hangi cihazı getirirsen getir,mutlaka üstün çıkar,Hitachi pjtx200 bazı eksiklerine rağmen başarılı bir cihaz alacaksanda fazla düşünme ve fazla kurcalama hd72'den memnun kalırsın, ama TR'den alsan daha iyi olur.
  • sağol savaş kardeş... ama optoma tr de 2 kat daha pahalı. sence değermi bu kazığa?
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahtemas

sağol savaş kardeş... ama optoma tr de 2 kat daha pahalı. sence değermi bu kazığa?

Doğru haklısın ama, arıza durumunda yurtdışından getirdiğin cihazda sana iki katına mal olacak, canının sıkıldığıda çabası.
  • Projeksiyon cihazları için
    http://www.mbnstore.com/index.php?p=list&k_id=26

linkini tavsiye edeceğim. Bizimkini zırt pırt sinemaya götürmektense sinemayı eve getireyim dedim.

Az önce başka bir konuda da burayı yazdım.Çünkü hemen hemen bütün sitelerde fiyat karşılaştırmaları yapmadım.

Eğer buradan ucuz bulabilen bildirsin lütfen.

Anladığım kadarıyla HP dizüstülerdeki olay, yani kur dalgalanması öncesi stok tutmuşlar. Fiyatlar deli ucuz.

TOSHIBA ve EPSOn markaları var. XGA ve SVGA, LCD, DLP ne ararsanız var.
  • değerli dostlar tavsiyeleriniz için Allah razı olsun sizden. Ancak neredeyse 2 kattan fazla fark var tr ile usa arasında. Oynayacağım bir kumar sanırım. Zira bu optik bir ürün kolay arıza yapacağını sanmıyorum... Hem getirecek arkadaş biraz test edip getirir tembih ederim ona. Eğer arıza varsa anında çıkar zaten...
  • projejsiton aletlerindeki 10bit-12bit renk derinliginin pratikte ne getirisi olur
    optoma hd72 bildigim kadarıyla 12bit olsa gerek
  • Siyahtemas almaya karar verdiysen gozunu kapat odemeyi yap
    Ben 1dk daha dusundum vazgectim
    O mu Bu mu derken hala 19'' crt ile idare ediyoruz
  • dr inan ben de 4 yıl 109p4 ile idare ediyorum... o yüzden en iyisi olsun diye düşünüyorum:) zira sony nin 19" monitörlerinden neden almadım diye kendime çok kızmıştım:)
    Bu projeksiyonda 1024x768 oyun oynarım dev ekran diye hevesleniyorum... bakacaz artık:)
  • Optoma HD72İ oldukca güzel bir cihazdır, pişman olacağını zannetmem.
  • ya savaş kardeş sen ne güzel bir insansın Allah razı olsun. Tavsiyelerin için teşekkür ederim dostum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.