Şimdi Ara

Home premium Ultimate?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işletim sistemi kuracağım ultimate tabii ki daha iyi ama çok fark olur mu 64 bit ikisi de?

• farketmez çok
  • Home premium 64 kurarsam kendi bilgisayarın kodunu kullanabileceğim ama ultimate kurarsan sanırım kırmam gerek.
  • hp 64
  • ee orjinal kullanmak varken nye korsan kullanasın haa illa ultimate kullanıcam diyorsan lisansı bana verebilirsin

bende sana home basic veririm
  • Home Premium x64
  • Peki arkadaşlar ben netbooka kuracağım flash bellek ile sp1 li iso bul dediler nasıl bulurum sağlam kaynak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ultimate kullan derim nolcakki korsan kullansan son güncellemleri yaparsın sonra removewat yap bir daha hiç başın ağırmaz
  • orjinal indiriceksen msdn sürümlerini indir microsoftun sitesinden lisansını girerek indirebilirsin ancak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

orjinal indiriceksen msdn sürümlerini indir microsoftun sitesinden lisansını girerek indirebilirsin ancak

MS'in sitesinden lisans kodumuzla nasıl iso indiriyoruz?
  • Home premium
  • Ben hala bulamadım indirecek yer

sp1 li olacak dediler ama iso
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunVolt

quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

orjinal indiriceksen msdn sürümlerini indir microsoftun sitesinden lisansını girerek indirebilirsin ancak

MS'in sitesinden lisans kodumuzla nasıl iso indiriyoruz?

Bana da lazım.
  • https://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/securedownloads/default.aspx

şurayı bi inceleyin windows live ile giriş yapın my accaunt bölümünde fln hesap etkinleştirme var oradan bi deneyin lisans yada doğrulama isterse sadece lisanslı olan işletim sisteminiz ile onaylayabilirsiniz.

yada googledan windows 7 sp1 msdn türkçe diye aratabilirsiniz

yada benim yaptığım gibi sp1 ve tüm programları yüklerseniz norton ghost yada acronics ile tam sistem yedeği alırsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.