Şimdi Ara

Home office çalışan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 yıllık bir ofis çalışma deneyiminden sonra ayrılmak durumunda kaldım. Şimdi de bir iş teklifi aldım, yurtdışı firmasında buradan oradaki işlerine yardımcı olacak şekilde home office çalışacağım. Böyle bir deneyimim olmadığından 1 aylık deneme süresi istedim sonuçta nasıl gideceğini bilmiyorum.
    Şimdi birkaç sorum var;

1-Sizce home office çalışmak mantıklı mı? Tamamen teknik konularda çalışacağım, hesap kitap yani.
    2-Bazen motivasyonum düşüyor ister istemez çünkü yalnızım karışan eden yok. Bazen vicdan bile yapıyorum. Motivasyonu yüksek nasıl tutabilirim?
    3-Aynı anda Türkiye'deki aynı sektörü takip edebilir miyim? Bir önceki işimde direk sektörün merkezindeydim o yüzden çok iyi şekilde sektöre hakimdim. Şimdi korkum 1 yıl sonra diyelim tekrar iş aramaya başladım birşeyleri kaçırmış olur muyum?
    4-en az 1 yıllık sözleşme yapacağım bu sebeple yıl içinde mesela iyi bir fırsat çıksa bile değerlendiremeyeceğim. Sizce buldun fırsatı çalış mı yoksa 2-3 ayı göze alıp iş ara mı? Sektör biraz daralıyor tüm Türkiyede her iş kolunda olduğu gibi.

Kafam karışık bir yardımcı olun.

Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.

Kardeş kardeşi öldürmedikçe savaş yoktur.

• Oncelikle hangi sektörde çalışıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.

Kardeş kardeşi öldürmedikçe savaş yoktur.
  • Yazılım olsa fikirlerimi söylerdim ama enerji sektörü hakkında yeterli bilgiye sahip değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Farklı iş kolunca çalışsan neyse de kendi işinle ilgili çalışacaksın, nasıl kaçırmış olacaksın.

Hatta gelip orada çalışım ev tutun de, ofisinizde çalışırım de. Yurtdışı fırsatın var kullan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.