Şimdi Ara

Homatics Box R 4K Plus (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
963
Cevap
66
Favori
60.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

21. 3. Evet o dediğiniz 🙂

Bu arada CoreELEC harici normal box içinden kodi ile dts x bir ses denedim. Soundbar da dts x yazdı. Cihaz CoreELEC harici de kayıpsız ses veriyor olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tam olarak hangi sürüm NE mi NG mi? kullandığınız tam dosya adını söyler misiniz? Bende NG 21.3’e upgrade edince DV gitti de ondan ısrarla soruyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Hicks kullanıcısına yanıt

Emin değilim açıkçası ona dikkat etmedim. Yarın bakıp pc den bilgi vereyim size, indirdiğim dosya duruyordu.

Ng olan. Bilginize.

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |

Link'i mesaj olarak gönderdim.

S905x4 olanın karşısındaki ni kullandım. CoreELEC kurulunca dv diye bir ayar alanı geldi. Farklı bir şey yapmadım.

Bende 1 aydır Disney Plus 4K gitti anlamadığım şekilde .

Disney de ne açarsam açayım sadece HD yazıyor , 4K olmuyor . Görüntü de kötü HD olarak malum .

Var mı başına gelen ?

Asrock Z77 Extreme 6 || Corsair Neutron 240GB &amp; WD My Book 8 TB || İntel Core i7 3770 &amp; Noctua NH-D14 || MSi Gaming X 1080Ti || Crucial Ballistix Tactical Tracer 2x8gb = 16Gb 1600 Mhz CL8 1600 MHz || Corsair RM750X || C.M Haf X 942 || Samsung M7 43'' || Razer Megalodon &amp; Logitech Z-623 || Logitech G502 &amp; Razer Goliathus || Logitech G710+
  • Telegram grubunda v11e yada v12ye downgrade etme mesajı sabitlenmiş. Pek fırsatım olmadığı için detayına bakamadım.
    Nasıl sürüm düşürüldüğü noktasında detay ekleyebilecek varmı?

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • ByAdmin kullanıcısına yanıt
    Başka bir forumda Android 11 e dönüş için bu şekilde bir yöntem yazılmış. Ben denemedim. Deneyebilirsiniz.

Homatics Box R 4K Plus Sürüm düşürme veya yükseltme nasıl oluyor bu konuda sizlere biraz yardımcı olayım.
    Ben araştırdım zor buldum ama tam açıklayıcı bilgi yoktu en rahat zahmetsiz kurulum yazacağım şeklinde oluyor.

1.Aşağıdaki adresten gerekli dosyaları indiriniz

disk.yandex.ru
    Яндекс
    https://disk.yandex.ru/d/7IYsDdPuwkGK4g

Not:Bu indirilen klasörün içinden atv11 çıkıyor siz istedğiniz atv sürürmünü usb belleğin içine
    atınız ve adınıda ( aml_upgrade_package.img) olarak değişiriniz.

2. Aşağıdaki dosyaları FAT formatlı USB sürücüsünün kök dizinine atınız:
    aml_autoscript
    aml_sdc_burn.ini
    aml_upgrade_package.img

3. USB belleği homatics’e bağlayın.

4. Kutuda USB hata ayıklamayı etkinleştirin.

5.APK dosyasını yükleyin ve çalıştırın: dune_update.Hisendal.apk

6. Uygulamada ekranın alt kısmında bulunan "->" butonuna basın
    cihaz yeniden başlatılacak ve ATV yazılımları yüklenecektir.
    Kurulumun tamamlanmasını bekleyin.

Eğer kurulu dosya yöneticisi hisendal için paket bozuk uyarısını verirse başka yönetici deneyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 2 Aralık 2025; 9:45:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Dune olan homatics önerir misiniz? Artısı eksisi nedir? Güncelleme alıyor mu?

|| Fiat 500L Rockstar || Benq W1070 || Himedia Q10 Pro || İphone 12 Pro Max || Playstation 3 Beyaz || Atlanta HD Box || Sc-1223 AVR || Klipsch R112 SW || Heco Victa Prime 702 Kule || Heco Victa Prime 302 Raf Tipi || Heco Victa Prime 102 Center || Supra Cables || Asustor NAS 3102t ||
  • Reiskonen kullanıcısına yanıt
    ısı göstermeyi nasıl yapıyoruz

• ByAdmin kullanıcısına yanıt

O mesaj 3 aydır falan var orada. Grupta downgrade için yardım ve link paylaşımı yapmıyorlar, 4PDA forumuna gidin araştırın diyorlar, gereken her şey oradaymış. Biraz bakındım ama tam anlayamadım bende anlayabilsem V12: 5394 versiyona dönecektim o versiyon en iyisi diyorlar.

Orijinalden alıntı: HawK95

ısı göstermeyi nasıl yapıyoruz

Versiyonunuz kaç v14 mü? Yükseltme sonrası fabrika ayarlarına dönüş yaptınız mı? Yapmadıysanız erişilebilirlik seçenekleri doğru çalışmaz.

• Merhabalar. Ürünü sadece hdr özelliği olan 4k televizyonuna can gelmesi ayrıca elimde bulunan remux Dolby atmos filmlerimi stremio veya HDD üzerinden izlemek için aldım. Ürünü kurdum homatics ten çıkan HDMİ çıkışını soundbar HDMI 1 e soundbar e arc çıkışından da TV nin HDMI arc çıkışına taktım umarım doğrudur. Stremiodan 22 - 40 GB boyutunda remux Dolby atmos bir kaç film açtım hepsinde ekran gitti geldi hdr yazisi sürekli yanıp söndü. 15 kere yaptıktan sonra düzene biniyor gibi ama gidip gelmesi canımı sıktı acaba normal mi? Ayrıca cihaz direk 14 yüklü geldi normal mi? Android TV box üzerinden en iyi ses ve görüntü ayarlarını nereden alabilirim? Biraz uzun bir soru oldu ama yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler iyi forumlar

Audio: THX Studio PRO & 4Hoparlör Premium Sound Technology || Ağırlık: Pil dahil sadece 2,4kg
  • Cok yuksek ihtimal bu cihaza karar kildim

mecool km2 plus deluxe tasarimini bir turlu sevemedim ve ethernet portu gigsbit denmesine ragmen birkac videoda 100mb cikmasi, usb 3.0 olmayisi eleme sebeplerim

rocktek gx1 aslinda cok guzel donnaima sahip fakat anladigim kadariyla yazilim donanima cekme takiyor ve egrcek potansiyelini cikartamiyor. Herkes guncelleme bekliyor ama gelir mi, gelmez mi, ne zaman gelir mechul. Alipta guncellemme bekleyez insan.

homatics box R 4k plus icinde megatiflikler dolaniyor ama kabul edilebilir duzeydeler. En azindsn yazilim konusunds stabilite konusunds bir sabitlik var. Olumlu yorumlar daha yuksek oranda.

tek bir sorum olcsk, bu cihaza vpn aboneligi alsam kullanabilir miyim? Destekliyor mu? Iptv ile beraber vpn alacam ve beraber kullanmayi dusunuyorum.

Web’den alıp app’e kullanıcı adınızı ve şifrenizi giriyorsunuz, hemen hemen tüm platformları ve router’ları da destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 6 Aralık 2025; 1:9:10 >
  • xxfatal kullanıcısına yanıt
    Bu mesajı kaçırmışım ama soundbar konusunda konuşmuştuk, çözümü buraya da yazarsanız faydalı olur.

• xxfatal kullanıcısına yanıt

coreelec yükleyebilirsin. https://discourse.coreelec.org/t/guide-homatics-box-r-4k-plus-coreelec-installation-configuration-and-modding/28659

Ben arastirmalarim sonucu nord vpn alacam, bircok yerde ust siralarda yer aliyor. Windscribe da iyi ama vpn acikken baglanti hizi dusuyormus. Malum turkiye de de internet hizi ortalamanin altinda oldugu icin, kendimin de oyle 100mb kullaniyorum pek isinamadim.

Onumuzdeki gunlerde indirim gunlerini bekliyorum, yilbasi olur, noel olur, homatics alacagim. Eski bir cihaz, ama yeni cihazlarin yakin tarihte cikacagini dusunmuyorum o yuzden hem ertelemenin hem beklemenin manasiz oldugu kanaatindeyim ve bu cihaza karar kildim. Keske rocktek gx1 duzgun stabil yazilim olsaydi donanima gore en iyi cihaz oydu aslinda ama yazilim bottleneck ediyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.