Şimdi Ara

Homatics Box R 4K Plus (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
963
Cevap
66
Favori
60.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kusura bakmayın konusan uzağım ama vpn neden alıyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LazPacino L kullanıcısına yanıt
    Hızda %20 civarı bir kayıp oluyor ve bu da VPN için normal. %100 veren VPN olmaz teknik olarak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Hicks kullanıcısına yanıt

Geçen günlerde güncelleme isteyen istemeyen herkesi son versiyona yükseltmişler, bildirim dahi yoktu.

Ayarlardan kutuyu sıfırladım kullanıyorum öyle herkesin dediği gibi 80-90 dereceler yok soğutucu olmadan boşta 55 yükte 65-70 derecelerde.

ip tv izlemek icin aliyorum bu android boxu, malum ip tv de cakal cukul isi, kendimi daha guvende hissetmek icin.

evet o konuda haklisiniz lakin dedigim gibi, kendi internet hizim cokta yuksek olmadigi icin oradaki kaybi en az orana getirmek benim icin yine bir kazanctir. Bu acidan bakiyorum.

Orijinalden alıntı: xxfatal

Merhabalar. Ürünü sadece hdr özelliği olan 4k televizyonuna can gelmesi ayrıca elimde bulunan remux Dolby atmos filmlerimi stremio veya HDD üzerinden izlemek için aldım. Ürünü kurdum homatics ten çıkan HDMİ çıkışını soundbar HDMI 1 e soundbar e arc çıkışından da TV nin HDMI arc çıkışına taktım umarım doğrudur. Stremiodan 22 - 40 GB boyutunda remux Dolby atmos bir kaç film açtım hepsinde ekran gitti geldi hdr yazisi sürekli yanıp söndü. 15 kere yaptıktan sonra düzene biniyor gibi ama gidip gelmesi canımı sıktı acaba normal mi? Ayrıca cihaz direk 14 yüklü geldi normal mi? Android TV box üzerinden en iyi ses ve görüntü ayarlarını nereden alabilirim? Biraz uzun bir soru oldu ama yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler iyi forumlar
    Sorunu buldum afr stremioda açık olduğu için sürekli hdr ye uyumlamaya calisiyormus. Benim TV 2018 yılına ait hlg ve hdr10 var ancak remux filmlerdeki hdr10 TV ye ağır geliyor bu yüzden kendini sürekli bir alt hdr400 e çekiyormuş. Görüntüyü Sabit SDR olarak yaptım sorun düzeldi. Başka bu tür sorun yaşayan olursa onada yol gostermis oluruz. Tek sorunum kaldı oda 4 k remux ta ses kayması oluyor. USB 3.2 HDD var oda sanırım yetisemiyor. SSD aldım bakalım kargodan gelsin onuda deneyeceğim.

Audio: THX Studio PRO & 4Hoparlör Premium Sound Technology || Ağırlık: Pil dahil sadece 2,4kg

• Bu arada SSD geldi remux filmleri nfts olarak formatlayip ekledim. Dolby atmos Truehd filmlerde ses kayması var. Dilleri Dolby digital plus olarak değiştirince düzeliyor . Yapay zekaya sorduğumda ise homatics android 14 te böyle durumlar mevcut güncelleme ile duzelebilecegini söyledi sizinde böyle bir ses kayma problemi olan var mı? Düzeltmenin bir yolu felan?

Audio: THX Studio PRO & 4Hoparlör Premium Sound Technology || Ağırlık: Pil dahil sadece 2,4kg
  • xxfatal kullanıcısına yanıt
    HDD kullanmıyorum ama remux filmleri debrid ile online seyrediyorum, ses kayması gibi herhangi bir sorunla hiç karşılaşmadım.

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Selam arkadaşlar bugün aldım homatics box r 4k plus kutudan android 11 le geldi güncellemeleri denet liyorum güncel diyor neyapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HawK95 kullanıcısına yanıt
    Kulladığnız USB stick yavaştır, bende 2 stick’e kurulu, biri yağ gibi akıyor, diğeri devamlı takılıyor.

Takılan büyük beyaz Kioxia 32GB USB 3.2
    Akan ufacık SanDisk 64GB Ultra Fit USB 3.2

• homatics box r 4k plus arkadaşlar kutudan android 11 le geldi güncellemeleri kontrol ediyorum güncel diyor nasıl güncelleye bilirim lütfen yardım edin

merhaba,

bende yeni aldım homatics box 4 k plus. daha önce TCL Qled tv de kodi ile rahatça Nas üzerinden film seyrediyorum ama truehd ses alamıyordum. ses sistemim VSX-930 AV 5.1.2 olarak sürüyorum. En başta bende ses kayması yaşadım.ayarlarımı yazayım şu an bir sıkıntım yok. Umarım işinize yarar.

*ses çıkış aygıtı = audio track(IEC) , KODİ IEC packer

*Kanal sayısı = 2,0

*Çıkış yapılandırması = iyileştirilmiş

Down mix yaparken ...... = açık

*stereo upmix = kapalı

*yeniden örnekleme kaliyesi = yüksek

*doğrudan geçişe izin ver = açık

*Doğrudan geçiş çıkış aygıtı = Audio track(RAW) , Android (IEC packer) en önemlisi burası RAW seçeneğini 1. sıraya almamla düzeldi

ses codeclerinin hepsi açık olacak..

benim sorunumda DTS-HD MA filmlerde sadece stereo ses alıyorum. doğrudan ses çıkış aygıtını Android yaparsam sadece AVR de DTS yazıyor.(AVR DTS-HD MA destekliyor)

Bu sorunla karşılasan varmı ?

umarım yardımcı olur

• bu arada benim box ta android 11 geldi

• dogan64 D kullanıcısına yanıt
    Cihaz gri olan mı, rose olan mı, yoksa siyah olan mı? Seri numarası GZ ile mi başlıyor?

Android TV 14’te bilinen bir ısınma problemi var şu an, çalışmasını etkilemese de daha fazla ısınıyor. Kayıpsız ses almak gibi bir düşünceniz ve donanımınız yok ise şimdilik güncelleme yapmamanız daha iyi aslında…

Üzerinde çalışıyor, tamamlanınca güncelleme gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 9 Aralık 2025; 20:16:33 >
  • Hicks kullanıcısına yanıt

S,a cihaz Rose seri no cihazın altındakimi S ile başlıyor Cevabın için çok teşekkür ederim

kanal sayısında yaptığım hiç bir şey AVR de değişim yapmıyor.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.