Şimdi Ara

Holyphoenix EU Challenger Series elemelerinde!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Code Gaming ya da şuan geçici olarak Low Priority adlı bir takımla elemelere katılan Holyphoenix'in bracketteki rakipleri ise ilk maçı alırsalar önce Mouz esports finalde ise Dignitas Eu baya zor bir eleme olabilir.

Şuanki kadro:

Toplane: Kektz
    Jungle: Taikki
    Midlane: Avenuee
    AdCarry: HolyPhoenix
    Support: Seffe

Sub1: HeaQ
    Sub2: DeepHomer

Kaynaklar:

Takımın koçu Hatchý facebook hesabı:https://www.facebook.com/lolmru/posts/1617216688515962

Bracket:http://lol.esportspedia.com/wiki/2015_EU_Challenger_Series/Summer_Qualifier

• Daha iyi yerlere gelir inş ne diyelim helal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an DP nin bot lane i kötü halde.Holy kurtarıyor kendini DP düşünsün.Belki kendi istedi yedeğe geçmeyi ama takımdakiler istediyse pişman olmuşlardır umarım.Zergsting ne abi DP ye TT de bile bi cacık olmayacağını anladığında attılar takımdan.
  • lcs gidecek diyen fanboylara selam
  • Umarım kazanıp çıkarlar Lcs e de kışın izleriz. En azından Performansını iyi şekilde gösterirse birşeyler olur gibi
  • Top - Mid Fnatic oyuncusuydu

Şuanki takım ismi Vengeance Esports olarak var
    Yan isim Code Gaming

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thiler -- 25 Mayıs 2015; 12:00:23 >
  • Avenuee Türk asıllı galiba, fnaticin koçuydu bir ara sanki öyle hatırlıyorum

yalnız gruptaki takımlar da bayağı iyi, işleri kolay değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gemmsrolls -- 25 Mayıs 2015; 12:43:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Challenger Rush
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Avenuee Türk asıllı evet daha öce aces high da görmüştük. Sonra fnatic academye gitti. Avenuee den önce bu takımın midi Blizer300 tü ama değiştirmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Umarım kazanıp çıkarlar Lcs e de kışın izleriz. En azından Performansını iyi şekilde gösterirse birşeyler olur gibi

Daha dur bi önce Challenger series'e girsinde.
  • Bence elenselerde Avrupada fazla adc kalmadı. Jebus, P1noy, SteeelBack, ... çoğu adc Amerikaya gitti. Herhangi bi lcs takımı kötü giderse adc değiştirse fazla seçenek yok ya da en azından bu split challenger seriesde yoluna devam eder herhalde holyphoenix.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rashit19

Bence elenselerde Avrupada fazla adc kalmadı. Jebus, P1noy, SteeelBack, ... çoğu adc Amerikaya gitti. Herhangi bi lcs takımı kötü giderse adc değiştirse fazla seçenek yok ya da en azından bu split challenger seriesde yoluna devam eder herhalde holyphoenix.

En çöpleri Amerika'ya gitti.

Forg1ven, Rekkless, Freeze, Tabzz, CandyPanda, Niels ve Vardags var Eu'da şuan. Hiçbiri Holy'le değişecek oyuncular değil.

Woolite bile maç satmıyo olsa Holy'den daha iyidir.

LCS'de oynaması imkansız ama Challengerda oynayabilir.
  • Ama takımları 9. ya da 10. olanlar hala oturup izlemez galiba değişiklikler olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

Şu an DP nin bot lane i kötü halde.Holy kurtarıyor kendini DP düşünsün.Belki kendi istedi yedeğe geçmeyi ama takımdakiler istediyse pişman olmuşlardır umarım.Zergsting ne abi DP ye TT de bile bi cacık olmayacağını anladığında attılar takımdan.

dp tt zert ne diyon sen değişik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rift

quote:

Şu an DP nin bot lane i kötü halde.Holy kurtarıyor kendini DP düşünsün.Belki kendi istedi yedeğe geçmeyi ama takımdakiler istediyse pişman olmuşlardır umarım.Zergsting ne abi DP ye TT de bile bi cacık olmayacağını anladığında attılar takımdan.

Biraz karışmış ora DP ye yakışmıyor demeye çalıştım nokta koymamışım.

• quote:

quote:

quote:

Ben yine anlamadım
    DP falan dediğin bu tr takımları mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben yine anlamadım

Aynen Dark Passage

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben yine anlamadım

Aynen Dark Passage

Koyu Geçiş

• Bu lig için fazla şerefliydi başarılar khal drogo
  • Nardeus dururken ligde hiçbir adcye düşmez LCS' de oynamak. Holy de haketmiyor zaten LCS'i kaldı ki challenger series daha çok erken yani konuşmak için.
  • Nardeustan tokatı yedi krallığı bitti xd

neyse umarım başarılı olur

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.