Arkadaşlar bilmiyorum bana ne kadar katılırsınız ama bence Galatasarayımız gözünün önündeki bir değeri bir türlü farkedemiyor. Holosko iki senedir manisa maçlarında bizim defansı resmen rezil ediyor ve muhteşem maçlar çıkartıyor. Galatasaray a da bu şekilde driplingi iyi güçlü kuvvetli bir forvet lazım değil mi sizce de... Bence holosko Galatasaray için biçilmiş kaftan. Keşke almanyalarda italyalarda topçu arayana kadar bu adamı transfer etseydik bence çok yerinde bir transfer olurdu. Şimdi bunu iki maçı izleyip de söylüyorsun diyebilirsiniz, haklısınız da iki maçı izleyerek söylüyorum ama bu iki maçta da bu adam Galatasaray gibi bir takımın defansını yerlerde süründürmüş bir adam. Üstelik bunu sadece Galatasaray a da yapmış değil, bu adam 3 senedir manisada, bjk ve fb ile oynadığı maçlara da bakın onları da perişan etti... Bence tam bizim aradığımız forvet tipi ( dikkat edin santfor demiyorum forvet )
Sevgiler, saygılar...
evet dün maçı izlerken ben de iç geçirdim
Olabilirdi aslında..
holosko dün servet sayesinde öle oynadı cok bi numarası oldugunu sanmıyorum
Bursa'nın forvetlerini de alalım o zaman. Onlar da defansımızı rezil ettiler...
evet yaa bu holosko mükemmel bi futbolcu aynı zaman da kalecileri UFUK da harikaydı..
Holosko'nun bir marifeti yok; sadece servet buyur dedi, holosko'da teşekkür ederim dedi!
Holosko'nun bir marifeti yok; sadece servet buyur dedi, holosko'da teşekkür ederim dedi!
Geçen sene de bizi bayağı bir hırpalamıştı yanlış hatırlamıyorsam. O zaman servet yoktu ama adam yine de bayağı iyi bir maç çıkarmıştı bence sadece servetin kazmalığına bağlamamak lazım olayı..
quote:
Orjinalden alıntı: wasatime
Bursa'nın forvetlerini de alalım o zaman. Onlar da defansımızı rezil ettiler...
Ben sadece bizim defansı rezil ettiği için söylemedim bunu, Holosko nun oyun stili bizim aradağımız forvet tipinde bir oyuncu olduğu için söyledim. Böyle düşünürsek zaten bizim stoperde servet oynadığı sürece herkes rezil edecek bizim defansı
zaten Holosko kiralık olarak oynuyor sanırım. Seneye bakarsınız alırız...
olamaz çünkü holosko kontra oyuncusu bizde iş yapmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme