Şimdi Ara

Hollister Gömlek 25$ - A&F ve Lacoste Uygun Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler yurt dışındaki bir site 10$ dolar karşılığında 7 gün içinde geliyor Abercrombie , Lacoste , Ralph Lauren , Hollister markaları var mağazarladaki 200-300 tllik eşyalar bu sitede 20-30$

http://www.pooloos.com/hollister-hollister-shirts-c-2_26/hollister-men-shirts-hco-mshi038-p-1660

• Orjinal mi ürünler ?
  • Evet dostum tanıdıklardan alanları gördüm bende alacağım ablam ingiltereye gittiğinde tommyden 50$ aldığı gömleği ankarada 250tlye gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

Orjinal mi ürünler ?

Biraz inceledim açıkçası bende orijinal oldukları kanısı oluşmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

Orjinal mi ürünler ?

Biraz inceledim açıkçası bende orijinal oldukları kanısı oluşmadı.

resimler kendi sitesinden yav.

Ve ayrıca firefox eklentisi WOT siteye güvenilmez dedi, bence alınmaz.
  • Ürünler orijinal. En azından fotoğraflarından biliyorum kendi sitesinde vardı. Ama fiyat ucuz değil çünkü sezon sonu ürün. Amerika da sezon sonu ürünleri kimse almaz bu yüzden fiyatlar çok düşüktür zaten. Tabi ülkemizde Abercrombie mağazası olmadığı için giydiklerimizin hepsi sezon sonu. Bu yönden bakarsak karlı ve mantıklı bir alışveriş.
  • mesajlarrrrrrrr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hastasiyim bu gömleklerin ama uğrasilmaz onla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanthn

Ürünler orijinal. En azından fotoğraflarından biliyorum kendi sitesinde vardı. Ama fiyat ucuz değil çünkü sezon sonu ürün. Amerika da sezon sonu ürünleri kimse almaz bu yüzden fiyatlar çok düşüktür zaten. Tabi ülkemizde Abercrombie mağazası olmadığı için giydiklerimizin hepsi sezon sonu. Bu yönden bakarsak karlı ve mantıklı bir alışveriş.

Hocam gittigidiyordakiler de aynı fotoğrafları koyuyor.
  • Ben zaten fotoğrafa yorum yaptım. Nasıl bir ürün gönderir onu bilemem belki çakma kalitesiz bir şey göndericek. Orası alınca belli oluyor malesef. Ama fotolar orijinal. Millette ticaret ahlakı olmadığından orijinal foto koyup sahte mal gönderiyorlar. Özellikle gg dekiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.