Bildirim
hollandaya çinden telefon getirtmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam bu konuda bir gelişme oldumu. uzak bir akraban hollandada bende bu kanal ile almayı düşünüyordum. siz ne yaptınız.
hollandada tlf fiatları nedir bilginiz varmı?? -
Her türlü gümrük vergisi ödersin. En kötü ihtimalle %19 vat alırlar. Avrupada gümrük işi sıkı. Kısacası, öyle bir maceraya gireceğine 50$ fazla ver burda telefon getirip satanlardan al. -
Aynı durum bendede var fransada yasayan çinli bi arkadaşım aliexpress uzerinden telefonu bugun satin alicak. Bu durumda odami vergi vericek telefonu almaya gittiginde .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben aldim tr ye geldi.ama bence almayin bana geldi ama bircok alaninki geri donmus.parayi geri almakta sikinti yasayanlar cok.
almanya için durum nedir iblen war mı? -
s.a arkadaşlar ben de hollandaya sipariş vermek istiyorum. türkiyeye verdim geri döndü. Allahtan paramı geri aldım. hollandayı deneyeceğim. orada gümrük vergisi var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: dexterr
almanya için durum nedir iblen war mı?
Almanya için durum nedir bende merak ediyorum.Siz aldiniz mi ?
avrupa ülkeleri için yüzde 19 vergi var diye duydum. -
quote:
Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606
avrupa ülkeleri için yüzde 19 vergi var diye duydum.
mindeal avrupaya stoktan satıyor biraz farkla ve modellerde kısıtlı
http://www.minideal.net/eu-warehouse.html -
quote:
Orijinalden alıntı: er türk
quote:
http://www.minideal.net/eu-warehouse.html
biraz açarmısın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elk-elektronik8606 -- 15 Ekim 2014; 22:51:23 > -
quote:
quote:
quote:
biraz açarmısın
Firma bazı modelleri avrupada stoğuna sokmuş yani bekleme gümrük vs sorunu yok diyor
-
quote:
quote:
quote:
quote:
biraz açarmısın
Firma bazı modelleri avrupada stoğuna sokmuş yani bekleme gümrük vs sorunu yok diyor
hımm iyimiş
-
quote:
hollandadaki akrabama çinden telefon sipariş etsem gelirken getirir ama hollanda mevzuatını bilen varmı telefon sokmak yasak mı yada gümrük vergisi ödermiyim bilen varmı
s.a ben de hollandaya sipariş vermek istiyorum. paketi açarlar mı? gümrük vergisi var mı? bilginiz varsa sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: muratai
Her türlü gümrük vergisi ödersin. En kötü ihtimalle %19 vat alırlar. Avrupada gümrük işi sıkı. Kısacası, öyle bir maceraya gireceğine 50$ fazla ver burda telefon getirip satanlardan al.
50usd fazla bu uyanıktan al sana tavsiye veriyor
pakete hediye yazdır güzel bi paket yapsın satıcı vergi vermeden gecer -
Ben Hollanda'ya Çin'den sipariş verdim. Hollanda gümrüğü fatura istedi. Tinydeal üzerinden aldığım faturayı mail attım. Ürün kutusunda mp4 player 30$ yazmışlardı. Faturada 254$ görünüyordu. 48 euro vergi alıp öyle teslim ettiler telefonu. Ancak her telefondan vergi alınacak anlamına gelmez bu durum. Muhtemelen benim şansıma öyle denk geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter_06 -- 16 Ekim 2014; 21:53:45 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hunter_06
Ben Hollanda'ya Çin'den sipariş verdim. Hollanda gümrüğü fatura istedi. Tinydeal üzerinden aldığım faturayı mail attım. Ürün kutusunda mp4 player 30$ yazmışlardı. Faturada 254$ görünüyordu. 48 euro vergi alıp öyle teslim ettiler telefonu. Ancak her telefondan vergi alınacak anlamına gelmez bu durum. Muhtemelen benim şansıma öyle denk geldi.
Kargo yu neyle gönderdiniz ? Yani DHL, fedex mı yoksa, diğerlerimi bir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roy84 -- 16 Ekim 2014; 23:06:09 >
Özel kargo ile gitmedi. Singpost ile yollandı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hunter_06
Özel kargo ile gitmedi. Singpost ile yollandı.
s.a ben de hollandaya sipariş vermek istiyorum. paketi açarlar mı? satıcı DHL daha güvenli dedi ama bilmiyorum ne yapsam. DHL 20 dolar, vergi 50 euro. -
a.s benim telin paketini açmışlardı. dhl le tek avantajın daha hızlı gitmesi olur. Bakarsın şansına vergi almadan teslim de edebilirler.
Benzer içerikler
- infinix hot 50 pro plus
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- casper via m40 alınır mı
- whatsapp başlatılıyor lütfen biraz bekleyin hatası
- infinix zero 40 5g
- oukitel wp 100 titan
- google pixel 9 pro fold
- ithalatçı garantili ne demek
- 7 yıl güncelleme alacak telefonlar
- mediatek dimensity 8400
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X