Şimdi Ara

HOLLANDA VİZE REDDİ İTİRAZI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 hafta önce yaptığım başvuru bugün reddedilmiş. Sebebi 2 ve 9. maddeler (2:Amaçlanan kalışın amacı ve koşulları yeterince gösterilmemiştir. 9:vizenin sona ermesinden önce Üye Devletin topraklarından ayrılma niyetiniz kesinleştirilememiştir).

    Öğrenciyim, gerekli tüm evrakları da sağladım. Uçak bileti (iptal edilemez şekilde alınmış. Booking'ten onaylı otel rezervasyonu (7 kişilik, diğerleri yeşil pasaportla girecek). Öğrenci belgesini de verdim. 2. sınıf öğrencisiyim dönmemek için bir sebebim de yok. Şimdi dilekçeye nasıl itiraz etmem gerekiyor? Hangi dilde ve hangi kanıtlarla? Yardımcı olursanız sevinirim



  • Hangi belgelerle başvurdunuz vizeye uçak ve otel rezervasyonundan başka?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • little.devil L kullanıcısına yanıt
    Öğrenci belgesi
    Sağlık sigortası
    Başvuru formu
    Sponsor evrakları(sponsor dilekçesi, maaş bordrosu, çalıştığı şirketin imza sirküleri, detaylı banka hesap aktiviteleri, araba ruhsatı, sgk dökümü)
    Otel rezervasyon onaylı belgesi
    Uçak bileti
    İkametgah

    Kısaca check listte bulunan her şeyi verdim

    Eğer döneceğime dair kanıt isteselerdi onları da verebilirdim. Buna dair hiçbir şey yazmıyordu sitelerinde, başvuru yaptığım VSF Global(resmi aracı kurum) de buna dair bir şey söylemedi.

    2. maddede belirtilen geliş amacımın açık olmaması mesela, zaten turistik vize başvurusu yapmışım, merkezi bir otel ayırtmışız ve otel 7 kişilik rezervasyonlu. Uçak biletleri de var (ki alınmış uçak biletleri, esnek de değil). Amacımı nasıl belli edebilirim ki? Instagram hesabı mı vereyim bak gittiğim yerlerde böyle fotoğraflar çekiyorum gezerken diye? Ben tam anlayamadım bu olayı. Dönmek için sebep olarak okuduğum okulu göstermişim zaten. Kaldı ki ek belge sunabilirdim, okuldan aldığım bursları vs.

    VSF Global çalışanı da sizin yapabileceğiniz bir şey yoktu. Ek belge talep edilmedikçe koyamazsınız dedi. Neden ek belgeyi işlem sırasında talep etmediler onu da anlamadım. Yeniden başvurup para vermemi istiyorlar sanırım. Verdikleri mektupta da bunlar için belge sunabilecekseniz yeni bir başvuru yapın onda sunun detaylı demişler. İyi de kardeşim neden bir daha para veriyorum? Senin istediğin bir belgeyi vermemezlik yapmamışım, sen ek belge de istememişsin. Bana biraz resmi dolandırıcılık gibi geliyor bu işler




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.