Şimdi Ara

hollanda cavusogluna ambargo uyguladi.mitingini iptal etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun 11 Mart Cumartesi günü Hollanda’da yapacağı miting, Hollanda hükümeti tarafından iptal edildi
    Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun katılımıyla 11 Mart'ta Hollanda'nın Rotterdam şehrinde gerçekleştirilmesi planlanan miting, Hollanda hükümeti tarafından iptal edildi. Hükümet, bu mitinge gerek olmadığının altını çizerek, 'istenmiyor' olarak yorumladı. Hükümet kaynaklarından aktarılan bilgilere göre ise bu kararın Türk yetkililere aktarılacağı ifade edildi.

Hollanda başbakanı Mark Rutte, Facebook hesabınnda "Hollanda kamusal alanının diğer ülkelerdeki siyasi kampanyaların yeri olmadığını" söyledi.

245 bin turk vatandasimiz var hepsini tr davet ediyoruz xd

http://www.abcgazetesi.com/akpye-bir-iptal-de-hollandadan-45708h.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çavuşoğlu çok kizacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgim yok ama yurt dışındaki kişiler de referandum için oy kullanabiliyorsa tipik bir oy toplama çabası olmuş.. Ülke dışındaki adam benim yaşadığım ülkemin sistemini belirleyecek yok yaa ?
  • Adamlar haklı. Çokta mantıklı yapmışlar. Alman biri gelip burada miting yapmasıyla aynı saçmalık.
  • Seçim burda miting orda. Mitingin kaynaklarını o ülke seviciler mi karşılıyor yoksa ben mi ?

• bugün akşamüstü eve gelirken azıcık gezeyim dedim.
    yolda 2 tane çocuk hayır broşürü dağıtıyordu.
    dedim ooo iyi gençlik çalışıyor.
    on dk sonra aynı yoldan tekrar geri dönüyorum, polis gelmiş gözaltı yapmaya çalışıyor.
    halk 2 tane çocuğu vermemeye çalışıyor, izmir marşı söylüyorlar falan.
    akşam eve geliyorum haberlerde bizimkilerin almanyaya hollandaya falan çemkirmelerini dinliyorum.
    diyeceklerim bu kadar.
  • Konya kadar ülke koskoca Türkiye Cumhuriyetine posta koyuyor.Ülkeyi bu hale düşürenler utansın.

Adamlar bilime yatırım yapmış, tarım'a yatırım yapmış deeteklemiş, dürüst çalışmış.Milyarlarca euro kazanmış tarımdan ve refah içinde yaşayıp Türkiye'ye posta koyuyorlar.

Bugün Türkiye böyle posta konan, dış politikada rezil edilen bir ülkeyse sebebi tarımı bitiren, ekonomiyi batıran, yandaş zengin etmek için yolsuzluktan geri durmayıp bütün kurumları satanlar yüzünden bu haldedir.

İşte bunun için hayır.Konya kadar ülkeden bile ayar yiyen beceriksizliğe HAYIR.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl bu küçük vilayet gibi ülkeler posta koyabiliyor. hükümet ne kadar pasif hala geldi böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wepawet

Adamlar haklı. Çokta mantıklı yapmışlar. Alman biri gelip burada miting yapmasıyla aynı saçmalık.

Biz Almanya değiliz.

https://www.youtube.com/watch?v=wMTSTsV1OpM

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wepawet

Adamlar haklı. Çokta mantıklı yapmışlar. Alman biri gelip burada miting yapmasıyla aynı saçmalık.

Pkk mı pyd elebaşı mı ne video konferansla mitinge katılabiliyorken senin ülkenin yöneticilerini reddediyorlarsa bu seninde sorunundur

• Kimse lama cine yapmasın.5 sene öncede yurt dışında miting gibi konuşmalar yspmak istemişlerdi,seçim zamanlarında yine yasaklamışlardı.

Burada batı bizim başkanlık sistemine karşı deyip.amaç oy toplamak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.