Şimdi Ara

Hollanda Aile tanıdık ziyareti vizesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli forum öncelikle sunduğunuz hizmet dolayısıyla teşekür ederim.
    Ben 35 yaşında Antalya da yazlık otellerde, yazları çalışan bir Animatörüm.
    Hollanda da geçen yaz tanıştığım bir kız arkadaşım var.
    Malum Nisan-mayısa kadar daha işlerim başlamayacak, bende o zamana kadar kız arkadaşımın daveti üzerine bu zamanı hollandada kız arkadaşımın yanında geçirmek istiyorum 2-3 ay gibi.
    Kız arkadaşımın kendisi çalışmadığı ve geliri olmadığı için Çalışan ve bir evi,geliri olan kız arkadaşımın beraber yaşadaığı annesi belediyeden onaylı sponsorluk belgesini, son 3 aylık maaş bordosunu, kız arkadaşımın ve kendisinin pasaport kimlik fotokopilerini, ayrıca ikiside ayrı, ayrı yazdıkları ek davetiye mektublarını imzalayıp gönderdiler.
    Sade yaz sezonunda çalıştığım için şu ana dahil ssk işe giriş bildirgesi, iş yerinden izin kağıdı.. vsr gibi belgeler ekliyemeyeceğim vize başvuru dosyama.
    Fakat geçmiş döneme ayit ssk hizmet dökümü aldım banka çok olmayan belirli bir miktar paramın hesap döküntüsünü aldım. Ayrıca üzerime kayıtlı 2005 model hyundai marka otomobilimin ruhsat fotokopisini ekledim.
    Tapusu küçük kardeşime ayit beraber yaşadığımız evin tapusunun fotokopisini ekledim.
    Bu belgelerde eksik varmı acaba?
    Bu belgelerle ve izah ettiğim durumumla vize alma şansım nedir acaba?
    Bide kafama takılan soru işareti şu: Sponsorluğu yapan kızarkadaşımın annesi (hollanda vatandaşı) sponsorluk belgesinde (eniştem) diye bahs etmiş ve ek davet mektubunda da kız arkadaşım ve annesi benim hakkımda kız/erkek arkadaş oldumuzu açıklamışlar.
    Bu durumda elçilik annesi hakkımda enişetm ifadesini kullandığı için ve kız arkadaşımı ziyarete gittiğim için orada kız arkadaşımla evlilik yapıp veyahutda başka bir şekilde kız arkadaşımla hollandada kalıp geri dönmeyeceğim şüpesine kapılıp vizeyi ret edermi?
    Düşüncelerinizi, deneyimlerinizi, yorum ve yardımlarınızı bekliyorum.
    Herkese şimdiden teşekürler!

• Bu konuda bilgisi olan alahın kulu yokmu hiç?
  • Madem hiç fikri olan yok ben bari deneyimlerimi paylaşayım burada belki ileride merakı olan arkadaşlarında işine belki yerer.
    kız arkadaşımın geşliri olmadığı için annesinnden belediye onaylı davetiye aldım ayın 30 da bütün evraklar la pasaport. davetiye, annesinin maaş bordosu, ev kira sözleşmesi, uçak bileti, elçiliğe hitaben mektublar, pasaport fotokopyaları, benim ve onun , onun vize giriş cıkışlarıtr ye. Benim banka hesabım , araç ruhsatım, eskiye ait ssk dökümü. ekledim.
    Bugün 5 gün sonra ayın 4 ünde telefonuma smsm geldi. pasaportunuz kargaya verilmiştir.
    Bakalım alınca görecem. red mi onay mı buraya yazacam.
    bi,de fotoğrafları hiç beğenmiyorlar. orda tekrar çekiyorlar. İDATA da. 15 tl
  • Arkadaşlar mng kargo çok hızlıydı sanah ikinci sms in telefonuma geldi, hemen vardı aldı pasaportu. heycanlıydım büyük mektupsa muhakkak reddir hani red için ek yazıda yazıp eklemeleri gerekir diye. Ama paket kücüktü bir pasaportun sığacağı kadar. açtım pasaporta zımbalanmış bir kağıt, üzerinde geri dönüş bildirgesi yazıyor en geç ......... tarihinde seyahatiniz bitince elçiliğe baş vurun yazıyor. ikinci bir kağın en son cümleyi okudum (İyi yolculuklar) yhazıyor............ yoksa gerçekmiydi? bana vizemi vermişlerdi? inanamadım. pasaporta baktım pasaportumun fotolu sayfası değişik bir yere kaymış. Oda nesi bide baktım aynı resimli sayfadan iki tane var. ama birisinin üzerinde VİSA yazısını gördüm. gördüğüme ben de inanamadım iyice kontrol ettim. kesinlikle red geleceğini bekliyordum. Vize basılan sayfada tıpkı pasaportun resimli sayfasına benziyordu, resimdekide kendim olunca sayfaları karıştırdımmm. 4 iş günü gibi kısa sürede geçti vizeli pasaportum elime. Darısııı başka bekleyenlerin başına!!!!!!!!!!!
    Ama holanda soğuk şimdi. Bende tam montu atmak üzereydim.
    vize 90 günlük.

• Hayırlı olsun senin adına sevindim ilgi görmemiş pek konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: maikside30

Arkadaşlar mng kargo çok hızlıydı sanah ikinci sms in telefonuma geldi, hemen vardı aldı pasaportu. heycanlıydım büyük mektupsa muhakkak reddir hani red için ek yazıda yazıp eklemeleri gerekir diye. Ama paket kücüktü bir pasaportun sığacağı kadar. açtım pasaporta zımbalanmış bir kağıt, üzerinde geri dönüş bildirgesi yazıyor en geç ......... tarihinde seyahatiniz bitince elçiliğe baş vurun yazıyor. ikinci bir kağın en son cümleyi okudum (İyi yolculuklar) yhazıyor............ yoksa gerçekmiydi? bana vizemi vermişlerdi? inanamadım. pasaporta baktım pasaportumun fotolu sayfası değişik bir yere kaymış. Oda nesi bide baktım aynı resimli sayfadan iki tane var. ama birisinin üzerinde VİSA yazısını gördüm. gördüğüme ben de inanamadım iyice kontrol ettim. kesinlikle red geleceğini bekliyordum. Vize basılan sayfada tıpkı pasaportun resimli sayfasına benziyordu, resimdekide kendim olunca sayfaları karıştırdımmm. 4 iş günü gibi kısa sürede geçti vizeli pasaportum elime. Darısııı başka bekleyenlerin başına!!!!!!!!!!!
    vize 90 günlük.

duration of stay e bak , orası önemli kaç gün kalabileceğin yazar

• Yalnız arkadaşlar Turistik vizelerle ilgili önemli bilgiler ekinde şöyle bir yazı var :
    quote:

Pasaportunuzun üst sayfalarında yazılan bir numara vardır. Bu numara vizenizin alt kısmında belirtilmiştir. Bu numaraların aynı olmasına dikkat ediniz

Ya arkadaş lar bu numarada ne, ben bu numaranın hangisi oldunu ve vizenin altındakiyle de aynı oldunu göremedim. bunu bilen varsa açıklık getirir mi acaba?
    tşk!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

duration of stay e bak , orası önemli kaç gün kalabileceğin yazar

Duration of stay de 90 gün yazıyor.
    ama vize 15.02.2013-31.05.2013 tarihine kadar.
  • quote:

Arkadaşlar mng kargo çok hızlıydı sanah ikinci sms in telefonuma geldi, hemen vardı aldı pasaportu. heycanlıydım büyük mektupsa muhakkak reddir hani red için ek yazıda yazıp eklemeleri gerekir diye. Ama paket kücüktü bir pasaportun sığacağı kadar. açtım pasaporta zımbalanmış bir kağıt, üzerinde geri dönüş bildirgesi yazıyor en geç ......... tarihinde seyahatiniz bitince elçiliğe baş vurun yazıyor. ikinci bir kağın en son cümleyi okudum (İyi yolculuklar) yhazıyor............ yoksa gerçekmiydi? bana vizemi vermişlerdi? inanamadım. pasaporta baktım pasaportumun fotolu sayfası değişik bir yere kaymış. Oda nesi bide baktım aynı resimli sayfadan iki tane var. ama birisinin üzerinde VİSA yazısını gördüm. gördüğüme ben de inanamadım iyice kontrol ettim. kesinlikle red geleceğini bekliyordum. Vize basılan sayfada tıpkı pasaportun resimli sayfasına benziyordu, resimdekide kendim olunca sayfaları karıştırdımmm. 4 iş günü gibi kısa sürede geçti vizeli pasaportum elime. Darısııı başka bekleyenlerin başına!!!!!!!!!!!
    vize 90 günlük.

yazını okurken ben bile heyecan yaptım., amsterdamda 1 gün kaldım çikolatalar çok ucuz, havalar çok sıkıcıdır şu anda oralarda, ben 2008 de gitmiştim şantiye gibiydi her taraf

bu kadar heyecanlı olmanı anlıyorum, ilk yurtdışı ilk avrupa şimdi ne kadar keyiflisindir valiz hazırlama falan, pasportuna dip dip saklayıp sürekli bakıyorsundur,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hella -- 6 Şubat 2013; 17:12:11 >

• quote:

yazını okurken ben bile heyecan yaptım., amsterdamda 1 gün kaldım çikolatalar çok ucuz, havalar çok sıkıcıdır şu anda oralarda, ben 2008 de gitmiştim şantiye gibiydi her taraf

bu kadar heyecanlı olmanı anlıyorum, ilk yurtdışı ilk avrupa şimdi ne kadar keyiflisindir valiz hazırlama falan, pasportuna dip dip saklayıp sürekli bakıyorsundur,

hella kardeş aynen öyle yapıyorum. pasaporta ikide birde bakıp iyice saklıyorum. Seninde başına gelmiş anlaşılan. Girişte nasıl ne yapıyorlar? evrak filan neler hazırda bulunduracam? valizi arıyorlarmı?
    Sorular soruyorlarmı?
    Bide hollandada nereler gezilir ucuz nasıl seyahat edilir ve eğlenilir, bilgisi olanlar yazsın lütfen!
  • quote:

quote:

hella kardeş aynen öyle yapıyorum. pasaporta ikide birde bakıp iyice saklıyorum. Seninde başına gelmiş anlaşılan. Girişte nasıl ne yapıyorlar? evrak filan neler hazırda bulunduracam? valizi arıyorlarmı?
    Sorular soruyorlarmı?
    Bide hollandada nereler gezilir ucuz nasıl seyahat edilir ve eğlenilir, bilgisi olanlar yazsın lütfen!

girişte sorun çıkmaz yalnız vize sayfasını ve pasaportun ön yüzünü tarayıcı pc kaydet mail adresine sakla, pasaportun kaybolursa işine yarar, valizi aramazlar çok süphelenirlerse ancak o zaman

ucuz hiç berşey yok avrupada her şey türkiye fiyatıyla 3-4 katından bile fazla, eloktronik, giyim herşey pahalı tüm avrupada , bir tek çikolata ucuz

amsterdam dan vaktin olursa brugge ve volendama git, zaten bir 15 günde sonra sıkılacaksın oralarda havalar çok sıkıcıdır , mayıstan sonra gitseyden daha çok severdin hollandayı,

• Arkataşlar, kız arkadaşımla orada evliliğe karar verdik.
    turist vizesiyle evlenmem mümkünmüş öğrendim
    tüm belgeleri ayarladım
    fakat tek bir sorun kaldı çözemedik
    Kız arkadaşım evlendikten sonra MVV başvurusu yapmak için bana sponsor olacak
    Ama en az 1 yıl iş sözleşmesi ve yeterli geliri olmsaı gerekiyormuş
    yeterli geliri var ama iş sözleşmesi yok.
    İş sözleşmesi yoksa son 3 yıl geriye dünük gelirlerine bakılıyormuş.
    Peki bu üç yıllık geriye dönük bakış nasıl oluyor?
    3 yıl boyunca kesintisiz çalışmışmı olması lazım?
    Ve ne kadar kazanmış olması lazım?
    Teşekürler!!!!!
  • nasıl geçiyor hollandada günler, beğendinmi

bana göre kışın hollanda yaşanacak yer değil ama sen nasıl buldun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.