Şimdi Ara

Holland Caramel Waffle İncelemem (BİM İÇERİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün gittim ve 1 tane aldım bu herkesce övülen ürünü sizler için inceledim.

Ürünümüz 250gram olup içerisinde 8adet bulunmakta ve 2ira 35 kuruştan satılmaktadır.

Ürünümüz resimde görüldüğü gibi ince,ancak ağırlık olarak şaşılacak derecede fazladır . Küçücük kutu nasıl 250gram diyorsunuz alırken.
     Holland Caramel Waffle İncelemem (BİM İÇERİR)

Ürünü tost makinesinde 2 ila 3 dakika arasında ısıtıp yedim .Böylelikle içindeki kremamsı şey eriyor ve çok daha güzel bir hal alıyor.

TADIM NOTLARI

+Ürünümüz içerik olarak biraz ağır yani 2taneden fazla yemenizi tavsiye etmem ancak tad konusunda gerçekten mükemmeller .
    +Ürünün kendine özgü bir tadı var ,ben başka bir şeye benzetemedim çok özgün
    +Üzerindeki kaplı waffle ağızda çok iyi dağılıyor ne çok sert nede çok yumuşak tam ayarında.

-Çok fazla yenirse bıkkınlık yaratabilir
    -Fiyat konusunda 2 lira 35 kuruş bime yakışmamış fiyat performans olarak biraz düşük

SONUÇ

TAT:9/10
    F/P:4/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Jimador -- 21 Temmuz 2013; 18:09:06 >

• Isıtmadan direk kahve yanında yiyordum ben aklıma niye gelmediyse ısıtmak birdaha öyle yaparım
  • __BadblooD__ kullanıcısına yanıt
    Evet ısıtarak gayet iyi oluyor denemenizde fayda var .Ama kahve ile yemeyi bende deneyeceğim
  • En iyi sonuç için nesscafe bardağınızın üstüne koyun 1-2 dk sonra diğer tarafını çevirin . Nesscafenin buharı ile ısınmış ve yumuşacık olacaktır. Kahve yanında yerim diğe düşünüyorsanız yanılıyonuz , o lezzete dayanamayıp direk mideye indiriyorsunuz kahvenizin mahzun bakışları altında :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 22 Temmuz 2013; 8:57:23 >
  • Bİ YİYEMEDİM HA ŞUNDAN. EVE GİDERKEN BİM'E UĞRAYAYIM İYİ GİDER İFTARDAN SONRA
  • ben süt ile soğuk halde tüketiyorum güzel oluyor, kahveyleden iyi gider
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.