Şimdi Ara

Hocayla ne şekilde konuşmalıyım? (Üniversite)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2. sınıftayım öğretmenlik okuyorum. Şimdi benim Perşembe günleri olan dersim 4 saat, yani 2 saat teorik, 2 saat uygulama. Ve bu dersten kesinlikle geçmem lazım, geçiş yapacağım çünkü. Dediğim 2 saat uygulamada, her hafta kağıttan bir şeyler okumamızı istiyor hoca. Başka uygulama yok. Benim sosyal fobim var, birkaç gün önce psikiyatriste gittim ve ilaç kullanmaya başladım. Hocayla konuşsam, ben sınıfta kalkıp konuşamam falan mı desem? Ne diyebilirim lütfen yardımcı olun çok zor durumdayım. (Neden öğretmenlik okuyorsun falan demeyin, ilerde yeneceğimi düşünüyorum bu fobiyi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lycosidae -- 17 Kasım 2015; 8:09:56 >

• Güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahat ol olabildiğin kadar rahat ve özgüvenlinini koru

herkes insan sonuçta bunu düşünerek hareket et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakeSomeEggForMe -- 17 Kasım 2015; 17:07:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: telebreathe

20 yaşında adam olmuşsun 3 sene sonra milletin önüne 30 kişinin önüne çıkıp konuşma yapacaksın.Git oku kağıdını takılma

Hocam öyle bile değil. Mesela 3-4 arkadaşımla bir grup olacağız, içimizden 1 kişi bizi temsil edip okuyacak kağıdı. Ben değil yani. Ben sadece tahtada duracağım arkadaşlarımla o kadar. Onu bile yapamıyorum ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.