Şimdi Ara

HOCAYA KÜRT DEDİĞİM İÇİN DİSİPLİNE GİTTİM [CİDDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuldayım hoca ders anlatıyor bir şey oldu sebebi bile saçm tartıştık hocaya kürt dedim. Tuttu kolumdan disipline götürdü. Ben diyorum hocam kürt küfür değil neden disipline götürüyorsunuz. Hocaların tipik tavırları olurya cevap vermezler aadece tutup götütürler aynı öyle işte attı müdürün odasına beni.müdüre anlatıyor bu oğlqn bana kürt dedi diye. Müdür de bir anda sinirlendi ulan bunlar sinirlendikçe be de deliriyorum bağırıyorum kürt küfür değil diye anlamıyorlar. Dayanamadım açtım telefondan google ı arattım sözlükte kürtü latince birşeyler yazıyor. Sesli okumamla müdür ve hocamın zebaniye dönüşmesi bir oldu. bana ellerindeki oraklarla saldırmaya başladılar çevik bir hareketle üstesinden geldim saldırıların akabinde müdür olan zebani üstüme doğru hızla koştu bir elimle belinden bastırarak eğildim diğer elime tahta kaşığı baldırına sapladım. Müdürü hocanın üstüne ittim ve camdan atlayıp 185 otobüsüne bindim. Şuan otobüsteyim psikoloji darmadağın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sommet de la montagne -- 6 Ekim 2014; 17:10:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• blok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel

• vay foşik seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 6 Ekim 2014; 17:11:12 >
  • Okumayin zebaniye donusen ogretmen ve mudur ayrica zebanilerle tahta kasikla dovusen eleman da var.

• Okumayın oraklarla saldıran zebani.
  • Hocaların bu tavan yapmış egolarından sıkıldım baltalayanlarda öğretmen çocuğu herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • (Kürt facepalm)

• FOŞİK HOCA
  • Okumayın fikibokun kuzeni zebani

• Kes lo foşik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.