Şimdi Ara

Hocaya Getirdiler (karnım ağrıyordu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben günlerdir karın ağrısı çekiyordum ama başka hiç bir şey yok ilginç şekilde. İshal de değilim kabız da ya da herhangi bir şey yoktu. Doktora gittik, doktorun yaptırdığı bütün tahliller normal çıktı. Sinirsel olabilir belki dedi ama sinirli stresli biri de değilim. Neyse sonra babama biri hocanın adresini, numarasını vermiş. Ben hiç inanmam böyle şeylere, inançlı biri de değilim. Babam da benim gibiydi ama nasıl anlattıysalar hocayı ısrar etti deneyelim zararı olmaz diye, ben de iyi içi rahat etsin deneyelim de dedim. Aradık haber verdik sonra gittik adrese köy gibi biyerde yeşil bi ev. Oranın zengini gibi duruyor evden çevreden belli. Girdik eve, dizilerdeki tip tam hoca, az daha kahkaha atıcaktım. Sonra konuştu falan babamla boş boş ve beni aldı tek odaya önümde de tepsi, içinde su var. Bu biseyler okuyo fısıldayarak ama anlamiyorum. Sağ elini tepsiye koy gozlerini kapa dedi bana. 10dan geriye say sonra elini kaldırıp aç dedi gözünü suya bakıcaz dedi. Ben saydım ama salak gibi hissediyorum. Sonra bi açtım gözümü hoca, vercan mede ve mebaniler hep birlikte suya bakıyor. Gördüklerime inanamadım. Dilim tutulucaktı az daha. Ne varsa dik dik suya bakiyolardi. ben tepsiyi fırlattım bunlar bana bakmaya başladı. Bu da böyle bir bir anımdır. Şuan hala bana bakıyorlar nasıl kurtulucam bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kalitesiz csb

mebani
  • bir kere götüm başım ayrı oynadığı için beni hocaya getirmişlerdi
    ben de hoca ile kavga edip terketmiştim orayı

insanlar nasıl para kazanıyor,siz nasıl para kazanıyorsunuz haram zıkkım olsun demiştim
    dua edip 200 küsür tl istemek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R3DROS3V3RTIGO -- 29 Mayıs 2019; 10:4:49 >
  • Okumayın "vercan mede"
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

bir kere götüm başım ayrı oynadığı için beni hocaya getirmişlerdi
    ben de hoca ile kavga edip terketmiştim orayı

insanlar nasıl para kazanıyor,siz nasıl para kazanıyorsunuz haram zıkkım olsun demiştim
    dua edip 200 küsür tl istemek?
    Hacı hoca boş iş. Doktora gidin araştırsınlar. Doktor doktor gezdim bisey cikmiyo diyenler de psikiyatriye falan gitmeli

• Kerimcan dede

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sen bi soyun rahatla,
    kalanını hoca halleder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

sen bi soyun rahatla,
    kalanını hoca halleder

• kalitesiz csb ama düşürdü
  • Normalde böyle şeylere inanmayız diyip bir karın ağrısı için hocaya gitmeye karar aldığınızda CSB olduğunu anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

kalitesiz csb ama düşürdü
    Farkındayım hocam, daha çok düşürmeye çalıştım. Sonu birden kesilmiş gibi zaten fark etmişsinizdir güzel bir sonla şahlanabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.