Şimdi Ara

hocam.com da 50000 hp si olup da torpil yapmak isteyen arkadaşlar !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: s0ft

Bende aylar önce üye olmuştum bir baktım 71.000 küsürüncü sıradayım. Hayır bekletmenin amacı ne sanki? Ekşi sözlük sanıyorlar kendilerini.

hocam vala kızlar öncelikli alınıyo benim arkadasla 1-2 saat farkla üye olduk onun kabul edilmiş ben daha 97 binlerdeyim anlıcağınız okul biter bu sıra gelmez.tişört satmak amaç heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobezafer8

quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Bende aylar önce üye olmuştum bir baktım 71.000 küsürüncü sıradayım. Hayır bekletmenin amacı ne sanki? Ekşi sözlük sanıyorlar kendilerini.

hocam vala kızlar öncelikli alınıyo benim arkadasla 1-2 saat farkla üye olduk onun kabul edilmiş ben daha 97 binlerdeyim anlıcağınız okul biter bu sıra gelmez.tişört satmak amaç heralde

Ne esprisi var ki bunların? Neden ben 20 lira verip tshirt alayım ki?

• teyzem.com geldi aklıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

teyzem.com geldi aklıma

• quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

@gazi.edu.tr ile kayıt olmuştum zamnında anında açılmışt üyeliğim

@boun.edu.tr ile kayıt oldum almadılar hala...

kıyak bekliyorum ben de
  • valla arkadaşlar hepinize yardımcı olmak isterdim ama benim de 8bin puanım kaldı
  • boşuna uğraşma saçma sapan bi forumları var salak salak yorumlar salak salak insanlar doluşmuş adı üniversiteli olucaklar ama dh konu dışında bile çok daha aklı başında insan var dh nin çeyreği etmez yani...

ha kız düşürme amaçlı girmek istiyosan o ayrı çok deli kız kaynıyor site ve bol sayıda kaşar var
  • acaba arkadaştan 50000 puanı alınca ilk sırayamı atıyor yoksa bi 40 bin falanmi one atıyolar oleyse puan veren arkadasada yazık bence
  • aylardır 1. sıradayım neye göre üye yapıyor bunlar
  • beni de görebilecek olan var mı beyler?
  • biri banada yardımcı olabılırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

aylardır 1. sıradayım neye göre üye yapıyor bunlar

Kız isen istersen sıranın en sonunda ol direk aktif ediyorlar üyeliğini. Adamlara kaç kere mail attım bir kere bile cevap alamadım.

Yardımda bulunmak isteyen varsa benide görsün 94808. sıradayım

mavi çek trendyol çek falan var atarız yani

http://www.hocam.com/?r=467408&kid=7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masdera -- 29 Kasım 2011; 1:47:21 >

• ya bir yıl oldu hala sıradayım komedi :D arkadaşlar fazla hpsi olan yollayabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.