Şimdi Ara

Hocam Bı Yardım Edın Bea..? Okeydır :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sıstemım ımzamdakı gıbıdır bugun Corsaır H70 Islemcı sogutucusu aldım ve monte ettım fakat enerjısını psu'dan aldıgım ıcın MB'nın uzerındekı CPU Fan soketı bos kaldı bundan dolayı Bılgısayarım ılk acılırken CPU FAN ERROR dıye bır yazı cıkıyor devam etmek ıcın F1 basmam gerekıyor bu yazının cıkmaması ıcın bıos'dan falan yapılabılecek bır ayar warmı..? Acıl yardımlarınızı beklıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertydevil. -- 10 Temmuz 2011; 22:42:40 >

• Muhtemelen bıostan kapatılabiliyordur.Ama bir keresinde hp marka bir pc de bu sorunu yaşamıştım.Maalesef bıostan kapatılamıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkcrow7

Muhtemelen bıostan kapatılabiliyordur.Ama bir keresinde hp marka bir pc de bu sorunu yaşamıştım.Maalesef bıostan kapatılamıyordu

Anladım hocam bılgı ıcın sagol ...
  • Koyduğum resimdeki HARDWARE monitöre girin oradanda fanla alakalı kısıma girip cpu ile alakalı olanları DISABLE olarak yada IGNORE olarak ayarlayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: -ExTReMe-

Koyduğum resimdeki HARDWARE monitöre girin oradanda fanla alakalı kısıma girip cpu ile alakalı olanları DISABLE olarak yada IGNORE olarak ayarlayın.

Cok sagolasın hocam +1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YARDIM EDIN LA
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.