Şimdi Ara

HOCALARIMA DENEME HAZIRLATIYORUM(SAĞLAM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

HOCALARIMA DENEME HAZIRLATIYORUM(SAĞLAM)

(En Son Oy Tarihi: 13.5.2018)
Giriş
  • BEYLER BAYANLAR HEDEFİ BÜYÜK OLANLAR ELEYİCİ SEÇİCİ SORU OLSUN DİYENLER ADAM AKILLI DENEME BULAMAYANLAR SİZLER İÇİN DENEME HAZIRLATICAM BİZ 1 AYDA 1 YAPIYORUZ HOCALAR HAZIRLIYOR BİZ DE ÇÖZÜYORUZ.HOCALARIN HEPSİ PARMAKLA GÖSTERİLECEK HOCALAR ÇOĞU TÜRKİYEDE İLK 10 A GİRER O KADAR SÜPER SEÇİCİ SORULAR OLUR (BİYOLOJİCİMİZ TÜRKİYEDE BİR NUMARADIR). BİZ YAPARKEN ÇOĞALTIP SİZEDE UYGUN FİYATLA GÖNDERMEK İSTİYORUM TABİ Kİ İSTEK VARSA ÖZELLİKLE MAT VE FENİ SINAVIN ÇOK İYİ OLUR HABERİNİZ OLSUN KOLAY KOLAY HERKES MATTA 30 NET YAPAMAZ HAZIRLANMAK LAZIM BÖYLE DENEMELERE.EĞER Kİ İSTEYEN SAYISI VARSA 200 KİŞİYİ GEÇERSE SINAVI HAZIRLATIP BURAYA ATICAM HER DERSTEN 2 SAYFA ATICAM ZATEN BEĞENİCEKSİNİZ SONRADA ALIRSINIZ.DEDİĞİM GİBİ 200 KİŞİYİ GEÇMEK LAZIM.TABİKİ SİZ BİLİRSİNİZ AMA DİYİM PİYASADA BULAMAZSINIZ

• dh de bi bunu görmemiştim artık gözüm açık gitmem
  • nYato N kullanıcısına yanıt
    KARDEŞ BİZ ÇÖZÜYORUZ ONLARDA ÇÖZSÜN NE VAR Kİ O BU ÇIKARINCA SORUN OLMUYODA BEN ÇIKARINCA MI SORUN OLDU
  • ilk önce forum ticaret yeri değil bunu söyliyim ve bağırarak konuşma
  • Puştmusunuz olum siz maden iyiliğimizi düşünüyorsun at hep beraber çözelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budokai -- 11 Mayıs 2018; 16:36:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nYato N kullanıcısına yanıt
    KARDEŞİM KONUŞMUYORUZ ZATEN FARKETTİYSEN BU ARA NASIL NE YAPICAĞIMA KARAR VEREMEZSİN FORUM OLDUĞUNU BİLİYORUM FORUMDA HERKESİN GÖRÜŞÜNÜ ALIYORUM İŞTE DERSLERLE ALAKALI BİR FORUM VE BENDE DENEME DİYORUM BENCE BAĞDAŞIYOR AYNI ZAMANDA BEN BURDAN Bİ KİTAP ÖNERMEM LE AYNI ŞEY SONUÇTA KİTABI BURDAN GÖNDERMİYORUZ DEĞİL Mİ HOCAM
  • 200 kişi nasıl bulacağız olm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zor türkçe deneme önerileri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: budokai

Puştmusunuz olum siz maden iyiliğimizi düşünüyorsun at hep beraber çözelim
    KÜFÜRLÜ YANIT VERİYOSUN KARDEŞ BEN SANA ÖYLE YAZMIYCAM SENİN BABANIN UŞAĞI MI VAR SANA KİM BELEŞ BİR ŞEYLER VERİYORSA HADİ YALLAH
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayanorra3

200 kişi nasıl bulacağız olm
    YA KANKİ NAPALIM 100 KİŞİ OLSUN BEN DE BİZİM ARKADAŞLARA DAĞITIRIM BİRAZ DA
  • Şu CAPSLOCK'u kapat çıldırtma beni öldüresim geliyor şöyle yazanları görünce KAPAT KARDEŞİM KAPAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imthebossheree -- 11 Mayıs 2018; 16:47:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imthebossheree

Şu CAPSLOCK'u kapat çıldırtma beni öldüresim geliyor şöyle yazanları görünce KAPAT KARDEŞİM KAPAT
    SANANA KARDEŞ ALLAH ALLAH
  • Adam sizin iyiliğiniz için uğraşıp deneme hazırlatıyor sizse bos bos konusuyorsunuz sağol kardesim düşünmen yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pansehir -- 11 Mayıs 2018; 16:51:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pansehir

Adam sizin iyiliğiniz için uğraşıp deneme hazırlatıyor sizse bos bos konusuyorsunuz sağol kardesim düşünmen yeter
    eyvallah kanki sanki paraya çok ihtiyacımız varmış gibi özel okula verdiğimiz para 20 milyar zaten övünmek için felan demiyorum yanlış anlama.Hocalarım Türkiyenin iyi hocaları piyasada deneme yok deneme yapıyoruz kötü bir şey değil bence
  • imthebossheree kullanıcısına yanıt
    ÇOK HAKLISIN KRDSM BEN DE SİNİR OLUYORUM ÖYLE YAZDIKLARINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daryl.Dixon -- 11 Mayıs 2018; 16:55:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daryl.Dixon

ÇOK HAKLISIN KRDSM BEN DE SİNİR OLUYORUM ÖYLE YAZDIKLARINDA
    tamam aferin
  • Bİ BİTMEDİNİZ A*K
  • kardesim hocalarin dedigin kadar iyi olsalar denemeleri pazarlamak icin sana ihtiyac duyacaklarini dusunmuyorum

not:tanimadiginiz ticari levhasi olmayan kimselere guvenmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: barıscaa

kardesim hocalarin dedigin kadar iyi olsalar denemeleri pazarlamak icin sana ihtiyac duyacaklarini dusunmuyorum

not:tanimadiginiz ticari levhasi olmayan kimselere guvenmeyin
    kanki hocalar zaten pazarlamıyor onların haberi bile yok ben hocalardan özel ders alıyorum bu hocalar zaten aylık 20 30 bin alan hocalar deneme felan satmayla uğraşcak adamlar değiller bize yapıyorlar öğrencileirne bende diyorum ki yaptıkları zaman çoğaltıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedKitReis

Bİ BİTMEDİNİZ A*K
    bi bitmedik be
  • furkan eren1 F kullanıcısına yanıt
    söz veriyorum ki denemeyi yaptığım zaman soruların bi kısmın atıcam benim kendi denemem olduğunu kanıtlıycam kapağını felan videoyla atarım diğer forumda benim netlerimin felan garantisi var isteyene atarım gerçekten amacım ticari bir şey yapmalk değil kendimden zarar etmeyim yeter soruları atınca beğeniceksiniz yeterli kişiye ulaşşın yaptırıp atıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan eren1 -- 11 Mayıs 2018; 17:16:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.