< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Hocam
Tarihte 4 yorum 1 bilgi 1 bilgi genelde inkılap oluyor ama ne olur ne olmaz diye az biraz çalışmakta fayda var. Tarihane kanalı 15-25 dakikalık videoları var. Osmanlı kuruluşa kadar dinleyip sonrasını ennn önemli yerleri yazmanı tavsiye ederim. Ağırlık vereceğin konular başlıca şunlar olsun Osmanlı kuruluş yükselme medeniyet İnkılap tamamı. İlke ve inklapları ramazan yetginden çalışmak daha yararlı. Video numarası 84-85-86 Coğrafya full bilgi sorusu geliyor. Yavuz tunadan Coğrafyaya giriş - alt dalları falan Harita çalışması İklim Atmosfer Nüfus Din zaten easy. Max 2 bilgi sorarlar. Not atmıştım buraya bulup atarım az sonra. Tonguç kavramlara bakıp yazarsınız. Felsefe= Türkçe Her sene Türkçe ve felsefe paragraf olarak zor geliyor. 1- 2 bilgi çıkar onunda notunu atıyorum. Bi mfci bunları yapsa üstünde Tonguç full tekrar serisini izlese pdfler ile. Tarihten ve dinden soru kaçırmaz. Coğrafya ve felsefe max 1-2 soru kaçırır. Toplamda 12-13 soru yorum geliyor. Notların linki : https://photos.google.com/share/AF1QipMTAbKpWJ2rGuuM7gVMCzVld7GteaT7vCTaZ0L3DZog38qECBGTqTpTHNelUA13_g?key=eG12UFpDMVNYWk5lVXFHRmhrZUtFSGFHZ3JMYXdn Tüm sosyal konuları var. |
xd |
atar mısın bana? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C115664D6 -- 24 Mayıs 2021; 16:45:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
sağ olun |
buradaki biri nasıl bilsin kardeşim sorduğun soruya bak |
yks algoritmasını cozmus insanların bulundugu bu platformda boyle bir cumle kurmanı kınıyorum |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedoremosby -- 24 Mayıs 2021; 17:22:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çok sağolun hocam |
coğrafyada çalışmadan 4 5 net yapmak imkansız direkt bilgi geliyor 3 4 tane |