Şimdi Ara

Hocalarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkaşlar biliyorum kişiden kişiye göre değişir ama. bu yazdan itibaren çalışmaya başlayan biri için Koç Üni Hukuk fakültesi imkansız mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• imkanlı niye imkansız olsun.

• sağolun hocam

• Toplama çıkartma ve üslü köklü mutlak değer biliyorsan matematiği yapabiliyorsan matematik temelin sağlam demektir

Matematik yaparsanda kazanırsın zaten.

Edit. Ben 2 ay temel attım o yüzden diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C115664D6 -- 25 Mayıs 2021; 16:4:26 >
  • hocam mutlak değer fln biliyorum ama üst seviyede değil. çalışsam aklıma gelir

• thedoremosby T kullanıcısına yanıt

yalnız böyle forumda gezip olur mu olmaz mı diye takılmaktan vazgeçmelisin, uzun bir süre böyle takılmıştım önceden ve çalışmaya başladığımda anlamıştım gerçekten istediklerimin olabileceğini. eğer olur mu olmaz mı diye takılmayıp başlasaydım şuanda çok daha iyi netlerim olabilirdi.

aynı hataya sende düşme.

Yaparsın hocam. Temel atmakla çok vakit kaybettim zamanında anca 15-20 net yapıyorum. Temel olsa daha yüksek yapardım. Şimdiden başla.

+aklıma gelmişken edebiyatı ocak gibi çalışırsın zaten unutursun ama, asla edebiyattan soru bankası çözme.

Tarihte içinde ramazan yetgini asla bırakma.

Bu ikisi sağ olsun ayt sözelim iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasılsınız hocamlar
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam yks ile ilgili hiçbirşey bilmiyorum. yani ondan soruyorum. birde meraklıyım hocam herşeyi öğrenmek istiyorum ona göre kendimi ayarlamayı düşünüyorum.

bende böyleydim. kısaca özet geçeyim çok vakit kaybetme.

yazın tyt asıl, konuları bitir. konular bitince tytnin pratik ve hızlanma kısmı başlar. bu kısımda konu bazında bir şey yapamazsın eğer çok ciddi eksikliklerin kalmadıysa. bu yüzden seri tyt denemeleri vs atman gerekir, kendini tytye alıştırman gerekir. hızlı okumaya, hızlı düşünmeye, herhangi bir soru çeşidi görünce hiç düşünmeden pat diye şu bu diyebilmeye başlamalısın. bu da deneme atarak gelir.

ardından hayvan gibi ayt kasıyorsun çünkü ayt bitmiyor  

çok uzun, çok ayrıntılı ama çok zevkli.

bugün 0 dahi olsan seneye 20k yapabilirsin ancak ilk 100 yapar mısın orasını bilemem. o yüzden yapabilir miyim yapamaz mıyım falan baya boş iş sadece otur çalış. çalıştıkça netlerin arttıkça her şeyin mümkün olduğunu göreceksin zaten.

konu çalışmaya da başlıyorsun 0dan en baştan. günde en az 6 saat olacak şekilde. not alıyorsun, okuyorsun, sorunu çözüyorsun konuların büyük bir kısmı bitince deneme atıyorsun vs. netlerin ilerleyince ona göre kafanda bir şeyler oluşur zaten şimdi ki amacın tamamen net arttırmak üzere olmalı.

• sağolun hocam yardımcı oldunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.