Şimdi Ara

hocalara geldik e üye oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
7.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önce düşündüm youtube da bedava mal mıyım ben diye. Sonra mal olduğumu hatırladım. Aslında gidip 50 tl ye kitap alıyoruz bu neden olmasın dedim. Önce siteyi baya bi inceledim.Normal youtube da olan videolar var bir kısımda. Hocaların ders çalışma klavuzu var. Burda sınıf sınıf ders ders ayrılmış ders çalışma taktikleri ve video tavsiyeleri var ayrıca ygs taktikleri falan var. Hocaların çıkını dedikleri yer mat felsefe tarih edebiyat ve türkçe diye ayrılmış. Bunlarda güzel pdf konu özetleri var. Sitede çok fazla rehberlik kısmı var. Nasıl çalışacağınız yazıyor. Her dersten denemeler testler var. Üye olurken üyelere özel canlı yayınlar olacağı yazıyordu. Ayrıca üyeliğim 15 ay görünüyor. Zaten en beğendiğim kısım hocaların ders calışma klavuzu. Ayrıca hafta hafta ay ay ayrılmış konu listeleri ve nelere dikkat etmen yazıyor. Bi nevi ders çalışma programı . Bakıcaz artık ilerleyen haftalarda neler olacak. En çok özel canlı yayınları merak ediyorum. Sorusu olan yazabilir.

• Doğru bir hamle olmuş, sana bir şey katmasa bile -ki katacak- onlara destek olmuş oldun. Çalışmalarında başarılar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagan1ane

Doğru bir hamle olmuş, sana bir şey katmasa bile -ki katacak- onlara destek olmuş oldun. Çalışmalarında başarılar dilerim

Teşekkürler. Zaten hemen çalışmaya başlayacağım. :D
  • teknofem gibi bi nimet varken paraya yazık.hic sevmem.anlatislari rezalet,cok boş laf yapıyorlar.bedavaya izlemem yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

teknofem gibi bi nimet varken paraya yazık.hic sevmem.anlatislari rezalet,cok boş laf yapıyorlar.bedavaya izlemem yani

aksine ben teknofemden birşey anlamıyorum :D
  • Biyolojici konu anlatırken çok marsa uzaya falan uçuyor konu sapıyor kimyacısı sürekli değişiyor zaten ama yeni kimyacı iyi gibi fazla goygoy muhabbeti yok. Matematikçi yanındaki raşit hoca mı ne onunla çok kaynatıyor yok teli kapattın mı yok uyuyosun yok kahve al fln raşit hoca öğrenciden beter zaten fizikçi fena değil azıcık goygoyu var ama yeterli düzey aslında başarılı bir kurum ama bir teknofem kadar değil tabi. Biyolojidede benim biyolojim fena değil. Fizikte umut öncül çok iyi. (fiziği 43ten 76 ortalamaya bu adam sayesinde çektim.) tonguç akademide nedense daha iyi anlıyorum. Adamlar işini biliyorlar. Goy goy var ama fazla sapmıyır. Yoğun olmayan konularda tonguç akademi başarılı. Ama internetten test çözerek vs pek ilerleyemessin. Bünye kaldırmaz zaten ekrana bak bak o radyasyonda kağıdın kokusu hissiyatı görüntüsü çok daha iyi.

• Çok iyi hocalara geldik ya internet dersanesi bildiğin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3-5 tane at da millette nasiplensin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

Biyolojici konu anlatırken çok marsa uzaya falan uçuyor konu sapıyor kimyacısı sürekli değişiyor zaten ama yeni kimyacı iyi gibi fazla goygoy muhabbeti yok. Matematikçi yanındaki raşit hoca mı ne onunla çok kaynatıyor yok teli kapattın mı yok uyuyosun yok kahve al fln raşit hoca öğrenciden beter zaten fizikçi fena değil azıcık goygoyu var ama yeterli düzey aslında başarılı bir kurum ama bir teknofem kadar değil tabi. Biyolojidede benim biyolojim fena değil. Fizikte umut öncül çok iyi. (fiziği 43ten 76 ortalamaya bu adam sayesinde çektim.) tonguç akademide nedense daha iyi anlıyorum. Adamlar işini biliyorlar. Goy goy var ama fazla sapmıyır. Yoğun olmayan konularda tonguç akademi başarılı. Ama internetten test çözerek vs pek ilerleyemessin. Bünye kaldırmaz zaten ekrana bak bak o radyasyonda kağıdın kokusu hissiyatı görüntüsü çok daha iyi.

tabiki sadece internetten ilerlemeyeceğim. Sadece internetten soru çözümlerini konu anlatımlarını izleyip test çözeceğim. Nasıl ki sadece konu anlatımlı kitabı okumak yetersizse aynı şekilde sadece internetten video izlemek de yetersiz. Genelde her yıl sınavdan önce bu tarz videoları hızı 2x e alıp izlerdim. Sınavda aklıma gelmezdi. Ancak soru çözüm videoları o kadar muhteşem ki yapamadığım soru tarzlarını not alıp test çözüyorum. Sayılar konusundan 1 soru yapamazken bu adamlar sayesinde 1-2 boşum oluyor artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dehehojdiramabenana

quote:

Biyolojici konu anlatırken çok marsa uzaya falan uçuyor konu sapıyor kimyacısı sürekli değişiyor zaten ama yeni kimyacı iyi gibi fazla goygoy muhabbeti yok. Matematikçi yanındaki raşit hoca mı ne onunla çok kaynatıyor yok teli kapattın mı yok uyuyosun yok kahve al fln raşit hoca öğrenciden beter zaten fizikçi fena değil azıcık goygoyu var ama yeterli düzey aslında başarılı bir kurum ama bir teknofem kadar değil tabi. Biyolojidede benim biyolojim fena değil. Fizikte umut öncül çok iyi. (fiziği 43ten 76 ortalamaya bu adam sayesinde çektim.) tonguç akademide nedense daha iyi anlıyorum. Adamlar işini biliyorlar. Goy goy var ama fazla sapmıyır. Yoğun olmayan konularda tonguç akademi başarılı. Ama internetten test çözerek vs pek ilerleyemessin. Bünye kaldırmaz zaten ekrana bak bak o radyasyonda kağıdın kokusu hissiyatı görüntüsü çok daha iyi.

tabiki sadece internetten ilerlemeyeceğim. Sadece internetten soru çözümlerini konu anlatımlarını izleyip test çözeceğim. Nasıl ki sadece konu anlatımlı kitabı okumak yetersizse aynı şekilde sadece internetten video izlemek de yetersiz. Genelde her yıl sınavdan önce bu tarz videoları hızı 2x e alıp izlerdim. Sınavda aklıma gelmezdi. Ancak soru çözüm videoları o kadar muhteşem ki yapamadığım soru tarzlarını not alıp test çözüyorum. Sayılar konusundan 1 soru yapamazken bu adamlar sayesinde 1-2 boşum oluyor artık.

Sayıları yapamıyorsan sıkıntı var hocam. Sayılar ne ki problemler daha sıkıntı. q1

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dehehojdiramabenana

quote:

Sayıları yapamıyorsan sıkıntı var hocam. Sayılar ne ki problemler daha sıkıntı. q1

Aynen problemler harbiden problem Ama çalışmayınca sayıları bile yapamıyorsun emin ol :/

• Çok kaynatıyo diyorsunuz lakin bence kaynattıkları fln yok hatta sırf ders sıkar. ozellıkle bıyolojıde gunluk yasamdan ornekler vermek cok ıyı, bıyocunun verdıgı gunluk yasamdan ornekler sayesınden aklımda kalıyor hepsi, cidden cok ıyı bır kanal. zaten hep dıyorlar ezber yerıne mantıgı anlatıyoruz dıye mantıgı da boyle sohbet seklınde anlatmak daha ıyıdır. tonguc akademı cok ıtıcı cocukca gelıyor bana nedense.
  • Kaynatıyo falan denmiş ama ben çok beğeniyorum. Helal olsun yapanlara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şifre mifre var mı sitede biz de kullanalım. Üye olacaktım da sonra pahalı geldi bana

• Matematik ve Biyoloji hocası çok iyidir oranın. Bir ara 29 liraydı galiba şimdi 49 lira yapmışlar :(
  • Vural hoca reklam yap diye biseylermi atesledi

• Bende üye oldum ama garip bir sorun var. Önerdikleri 20 haftalık ders çalışma programında Fizik Kimya Biyoloji Matematik gibi derslerin Ygs konularının "en sonuncuları" eklenmemiş. Mesela matematikte Parabol - Polinom - 2. Derece denklem ve birkaç konu programa eklenmemiş. Biz böylemi çalışıcaz? Bu konuları bilmeden mi giricez o sınava anlam veremedim. ? Hele Kimya ders programında "6.12. Hafta" hiç görünmüyo. Bu işte bi gariplik yok mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.