Şimdi Ara

Hobi olarak bisiklet kullananlar içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çocukken doğru durust bisiklet suremedim. Etrafta altlarında çok güzel bisikletler olup sırt çantalarını takip bisikletleriyle bi yerlere giden insanlar görünce çok ozeniyorum. Hobi olarak bisiklet kullananlara soruyorum bu insanlar böyle nerelere gidiyorlar. Yollarda nelerle karşılaşıyorsunuz. Bende başlamak istiyorum . biraz anlatır misiniz nasıl bisiklet alınmalı , nerelere gidilmelidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel.
  • Salcano kron vs. Hikaye bir Gazelle Batavus Sparta markalarından bir tane al 10 yıl bin motor rahatlığı konforu kalitesi versin çok zevklidir. Favorim Sparta'nın elektrikli modeli yollarda grupla gidincede bişey olur düşersin falan zaten yol uzun kötü olur bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam görüntüleri hoş gelmedi.yoğun bisiklet kullanıp sıkılanlar tercih edebilir ama ben hiç bisikletten hevesimi alamadım, yani tam olarak rahatlıklarını bilmiyorum ama bisiklet gibi bisiklet istiyorum ama uygun fiyatlı bir şey olacak tabii
  • Salcano'yu tercih edebilirsin o zaman gerçi bununda pahalıları var ama yine işini görür normal fiyatlılarıda bianchi nin eski kalitesi yok onu söyliyim. Iyi eğlenceler :)

• sağolun
  • biri bisiklet mi dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önce kaliteli bir bisiklet edin ama kaliteli olsun tabi bütçe ne uygun birşey sonra yaşadığın şehirdeki bisiklet gruplarıyla tanış.bi sele altı çanta al içine bıçak levye yama seti yedek iç lastik vs koy bisikletine suluk al kadroya takılan pompa lardan al.sonra doğaya doğru sür şehir içinde çok sürme iki ayaklı beyinsizler çoğu zaman seni sıkıştıır yama yapmayı öğren lastik değiştirmeyi öğren fren ayarlamaya öğren.

• O değilde hiç köpek felan rastlamıyormu hocam bunu çok merak ediyorum, bisikletle uzun yol tecrübesi olan varsa illa ki yaşamıştır bu durumu, anlatsın çok merak ettim :D
  • Falkee27 kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam hepsini not aldım
  • @Theologist

• Pisikletçi kullanıcısına yanıt
    evet hocam buyrun sizde katılın
  • Arkadaşlar yarı profosyonel olarak bisiklet sporuyla uğraşmaktayım. Hobiden biraz öte benim için. Sorularınızı elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. Mesajı alıntılayın da bildirim gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetAbi.

O değilde hiç köpek felan rastlamıyormu hocam bunu çok merak ediyorum, bisikletle uzun yol tecrübesi olan varsa illa ki yaşamıştır bu durumu, anlatsın çok merak ettim :D

Merhaba bir gün saat 9.30 10 gibi rampa çıkıyo akşam şehir merkezinden uzaktayız 8-10 kişi karşımıza köpek çıktı baktık üstümüze geliyo 2 li sırayı bozup yola dağıldık bağırarak yokuşu tırmandık köpek kaçtı :D.Başka bir gün köpek yolun kenarında oturuyordu üstümüze doğru gelmeye başladı yine bağırdık.Hayvana doğru bağırın ki sizden korksun ona tepkinizi göstermesseniz Size doğru gelmeye devam eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Falkee27

quote:

O değilde hiç köpek felan rastlamıyormu hocam bunu çok merak ediyorum, bisikletle uzun yol tecrübesi olan varsa illa ki yaşamıştır bu durumu, anlatsın çok merak ettim :D

Merhaba bir gün saat 9.30 10 gibi rampa çıkıyo akşam şehir merkezinden uzaktayız 8-10 kişi karşımıza köpek çıktı baktık üstümüze geliyo 2 li sırayı bozup yola dağıldık bağırarak yokuşu tırmandık köpek kaçtı :D.Başka bir gün köpek yolun kenarında oturuyordu üstümüze doğru gelmeye başladı yine bağırdık.Hayvana doğru bağırın ki sizden korksun ona tepkinizi göstermesseniz Size doğru gelmeye devam eder.

tekken yemez ama hocam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Arkadaşlar yarı profosyonel olarak bisiklet sporuyla uğraşmaktayım. Hobiden biraz öte benim için. Sorularınızı elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. Mesajı alıntılayın da bildirim gelsin.

Adam soru sormuş zaten

• bütçe nedir yardımcı olabilirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Falkee27

quote:

tekken yemez ama hocam :D

valla tekken yemiyo doğrusu tekken bisikletten inip yavaş yavaş yanından geçeceksiniz.

• Bianchi Touring serisine bak hocam dağda kullanmayacaksan.

Şehir bisikletleri.

Ben de Touring 821 arkadaşta 413 var.

• selam arkadaşlar;
    bisiklet almak istiyorum ama nette baktığım vede çevremdeki mağazalardan yaptığım araştırma kadarıyla çok fazla çeşitlilik fiyat farklılıkları var 900 TL ye kadar alınabilecek tercihen dağ bisikleti, hidrolik fren, 29", kilitlenebilir maşa tarzı birşey kafamda oluşan bianchi rcx 429 var buna uyan bilgisi olan var mı yada farklı birşey önerebilecek fikri olan
    teşekkür ediyorum şimdiden.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.