Şimdi Ara

hobgoblin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hobgoblinler nerde acaba? ve 700 defence var cok vururlar mı ?

• 1.Cİ server delos abys hell.. 7-8.ci kat oluyo galiba mrk etme kesersn ama zehiri zorlar pot lazım
  • Abyysde (yanlış yazdım kesin) key of hell alıcan teleport gateye tıkla key of hell anahtarını kullan seçeneği var ona tıkla sonra birkaç kaç kat aşağıya in görürsün bide alan atıyorlar çok fazla vürmüyorlar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Hannibal Lecter -- 19 Ağustos 2007; 22:12:53 >
  • gittim slot dolu almıyolar pfff
  • 1. servera giriceksin ordan moradon ordan delos ordan abyss dunguon ordan black wizoz mu öle seyler war onları kesicen key of hel cıkartıcan tp yerine gidicen use key of hel dicen sore potcunun altında bir asas kendini partiye alınır benim asas 21k exp alıodu
  • çok zorlar 1-1,5k vurur seri seri

dermişim :Dmax 150-200 vurur
  • cok wurmaz cok kolay ölür fakat ilk önce r wur sora skil wur attıgı alan bitirio priestsız cokzor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tiger Girl,Ureuchi,Isyuteru
    19 yıl önce açıldı
    bufsuz,acsiz,healsiz dreadmare.
    18 yıl önce açıldı
    LESATH KESERKEN
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk R vurmakla falan alakasi yok, keserken dibine girip vurursun boylece hopgbolin sana vurmakta zorlanmayacak ve alan skilini kullanmayacaktir. uzaktan vurmayi denersen alan atar zehirle hp düser farkına bile varmadan yatarsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 19 Ağustos 2007; 22:47:46 >
  • en fazla 300 vururlar ama priest ile kolayca kesersin 61"e kadar kasarken çok güzel kasıo
  • uzaktan dalmassan alan atmaz. gir dibine vur cok az vurur. en fazla 250
  • tek atar
  • quote:

Orjinalden alıntı: MotoChriss

tek atar

De qet fake
  • ben hiç şanslı değilim o konuda bitane bile party bulamadım
  • arkadasm kendım kesecem dıosan gıdersın ısıloon katına soora relog atarsın baska serverda gırersın ve ısteee delostasın ^_^ bug ko rahat ca kasarsın
  • ama bıde bakarsın ban yemıssın tek kesme kardes partiye gır ıı kasılırsın p1 gecıp maradondan delosa ısınlancaksın sonra onundeki kapıdan colu gecıp ılerlıceksın ılerdeki kapıya tıklayıp 20k karsılında abyss castle gırceksın sonra black wındowlardan key of hell dusurmen lazım onlada hell e cıkcaksın gerısını sorarak bıle bulursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.