Bildirim
HOBBİT kitabı ile sorularınız
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kitabı nerden aldın bende almak istiyorum -
Ben 2. el aldım.Buraya bi bak:
http://www.ilknokta.com/kitap/j-r-r-tolkien/hobbit.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berklip16 -- 20 Ocak 2014; 20:07:36 > -
Peki hoşunuza gitti mi tavsiye edermisiniz -
Tavsiye ederim.Orta dünyayı öğrenmek istiyorsanız okumalısınız.Kitab çok da sürükleyici ben 2 günde bitirdimç -
Tavsiye ederim.Orta dünyayı öğrenmek istiyorsanız okumalısınız.Kitab çok da sürükleyici ben 2 günde bitirdim. -
Kitap gerçekten sürükleyici. Ben de kısa bi sürede bitirdim ve hiç sıkılmadan okudum.quote:
Orijinalden alıntı: berklip16
Tavsiye ederim.Orta dünyayı öğrenmek istiyorsanız okumalısınız.Kitab çok da sürükleyici ben 2 günde bitirdim.
Okumak isteyenlere tavsiye ederim arkadaşlarMemnun kalırsınız
-
Arkadaş doğru demiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi kendine neden alıntı yaptın
Edit ;quote:
berklip16
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 30 Ocak 2014; 10:36:50 >
ben siparis verdim bakalım gelince yorum yazarım
valla bende kampanyadan 6 lı seti aldım bekliyorum gelsin,hobitten başlayacağımquote:
Orijinalden alıntı: gilardo
ben siparis verdim bakalım gelince yorum yazarım -
Lotr ile alakası var mı?Lotr okumadım,izlemedim ilk önce hangisine başlamalıyım?
quote:
Orijinalden alıntı: Silver Eagle
Lotr ile alakası var mı?Lotr okumadım,izlemedim ilk önce hangisine başlamalıyım?
Sorumun cevabını buldum lütfen bu mesajı dikkate almayın
İlk önce hangi kitabı okumamı tavsiye edersiniz. İlk lotr serisinimi okusam ya da hocam siz bana okuma sırasını söyleseniz
quote:
Orijinalden alıntı: by oguz
İlk önce hangi kitabı okumamı tavsiye edersiniz. İlk lotr serisinimi okusam ya da hocam siz bana okuma sırasını söyleseniz
İlk olarak Hobbit'i okuyun.Sonra LOTR serisini okuyun.
İlk Silmarillion u okuyun sonra hobbit en son yuzuklerin efendisi
Sinemasına uyuz oldum , bir ejderhaya 3 filmde geldiler halbuki kitap ne güzel akıcıydı.quote:
Orijinalden alıntı: rocky bayboğa
İlk Silmarillion u okuyun sonra hobbit en son yuzuklerin efendisi -
hocam orta dünyaya ilginiz var ise Silmarillon'dan başlayıp her şeyi en baştan okumak daha iyi olabilir. Ama Silmarillon uzun ve biraz daha -yazarın diğer kitaplarına göre- sıkıcıdır. Hikaye odaklı istiyorsanız dediğiniz gibi Hobbit-LOTR-Silmarillon yapabilirsiniz.
herkese önerdim istersen sende öle oku:quote:
Orijinalden alıntı: quantumfluctuations
hocam orta dünyaya ilginiz var ise Silmarillon'dan başlayıp her şeyi en baştan okumak daha iyi olabilir. Ama Silmarillon uzun ve biraz daha -yazarın diğer kitaplarına göre- sıkıcıdır. Hikaye odaklı istiyorsanız dediğiniz gibi Hobbit-LOTR-Silmarillon yapabilirsiniz.
Silmarilion
hobbit
yüzüklerin efendisi -
quote:
Orijinalden alıntı: Väinämöinen
Konu ile ilgili araştırma yaptım baya. Şimdi ben şöyle bir mantık yürütüyorum.
/Başlangıç kısmı/Silmarillion güç yüzüklerine dair hurin in çocukları. /Sonuç kısmı ise/ hobbit ve yüzük serisi diyebiliriz anladığım kadarıyla.
Kronolojik sırada okumakta tabi ki güzeldir herşeyi anlaya anlaya ama sanki bir sürprizi kalmıyor gibi geliyor bana.ben ilk sonuç bölümünü okuyacağım.sonra başlangıç bölümüne geçeceğim Ve hmmm bu yüzden bu böyle olmuş böyle doğmuş vb modunda olacağım ve daha çok zevkli olacak bence.:) biraz uzun oldu
He bir de bitmemiş öyküler kitabı var ve onda da silmarillion olsun hobit ve yüzük olsun bazı cevaplanmamış çoğu şey cevap buluyormuş.onu da en en sonda okuyacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 2 Şubat 2014; 1:09:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- pdf kitap indirme siteleri
- game of thrones harita
- halil yaşar kollu kimdir
- haritada kaybolmak özet
- ısbn sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X