Şimdi Ara

HOBBİT İZLEMEK İSTİYORUM! (SİZCE DEĞERMİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben yüzüklerin efendisi'nin bütün serilerini izledim ama hobbit hariç.

Sizce izlemeye değermi ve biraz içeriğinden bahsedermisiniz? (Filmin tamamını anlatmayın.)

• Yardımcı olabilecek kimse yokmu?
  • Kesinlikle izlenmeye değer.The Hobbit kitabı 3 part olarak yani 3 farklı film olarak çıkarıldı.İlk film olarak "Beklenmedik Yolculuk" gayet iyiydi.Ben şahsen konuşma sahnelerinin çok olup,aksiyonun ve beklediğim sahnelerin olmayacağını düşünüyordum.Tamamiyle yanılmışım.Filmin sonuna kadar soluk soluğa izledim.Her ne kadar LOTR serilerinde alışık olduğumuz bir şey olsa da,filmin soundtrack'ı bile bir başka güzel.LOTR tutkunu ol yada olma kesinlikle izlemelisin.

Konusuna gelirsek ;
    Bu sefer film Dwarflar'ın(Cüceler) tarihinden oluşmakta.Bilbo'nun yüzüğü bulmasından tut,yaşadığı tüm serüvenleri,Cücelerin evi Erebor'u geri almak için verdiği uğraşları vs. anlatıyor.Ayrıntıya girmemeye çalışıyorum çünkü heyecanın kaçmasın,bence izlemelisin

• Ev almıyorsun sonuçta bir film git izle bu kadar düşünülecek bir şey yok
  • LOTR izlediysen neden tereddüt ediyorsun ki?
  • /

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 10:49:50 >
  • LOTR serisine bağlımı LOTR u izlemeden bunu izlesek filmi anlarmıyız beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Film önerisi lazım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sanki bilbo baggins gibi yolculuğa çıkacaksın bu kadar sorup sormanın anlamı ne izle işte,yüzük kardeşliğinden farkı yok çok bir şey bekleme yani savaş mavaş, önemli olan 2. ve 3. filmler
  • quote:

Orijinalden alıntı: areyoujealousme?

LOTR serisine bağlımı LOTR u izlemeden bunu izlesek filmi anlarmıyız beyler

Lotr da geçen olaylardan önce geçti bu filmde anlatılan olaylar.Ama filmi lotr serisinin izlendiğini varsayıp çekmişler.Bu yüzden cüceler hariç önemli karekterleri tanıtmaya ihtiyaç duymamışlar.Bu karakterleri tanımadan da filmin zevki çıkmaz.
  • yüzüklerin efendisinden sonra hayatımda izlediğim en güzel film.kesinlikle izle izlemessen gözün açık gidersin o biçim
  • Sorman hata hemen izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Dölün Laneti

yüzüklerin efendisinden sonra hayatımda izlediğim en güzel film.kesinlikle izle izlemessen gözün açık gidersin o biçim

Yine mi fake hesap açtın lan ilgi alanlarından tanıdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Orijinalden alıntı: Kara Dölün Laneti

yüzüklerin efendisinden sonra hayatımda izlediğim en güzel film.kesinlikle izle izlemessen gözün açık gidersin o biçim

Yine mi fake hesap açtın lan ilgi alanlarından tanıdım

ben fakelerin efendisiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: qökalp58

quote:

Orijinalden alıntı: areyoujealousme?

LOTR serisine bağlımı LOTR u izlemeden bunu izlesek filmi anlarmıyız beyler

Lotr da geçen olaylardan önce geçti bu filmde anlatılan olaylar.Ama filmi lotr serisinin izlendiğini varsayıp çekmişler.Bu yüzden cüceler hariç önemli karekterleri tanıtmaya ihtiyaç duymamışlar.Bu karakterleri tanımadan da filmin zevki çıkmaz.

Lotr u tv den yarım yamalak izlemiştim tam izleyim o zaman ondan sonra hobbit i izlerim teşekkürler
  • Değer tabiki.
  • hani zamanın cok mu değerli yanlış anlama 2-3 saatini ayırıp izlesen daha güzel olmaz mı ? Bu kadar düşünce olarak başkasına bağımlı olmasak daha tatlı olur gibi
  • Teşekkürler izledim film müthişti.
  • Çok değerli bir hayatın varsa 3 saat senin için çok şey demekse, izleme. Daha önemli işler yapabilirsin. Tabi ki değil de bizler gibi sıradan bir insansan, neyin derdindesin arkadaşım izle gitsin. En fazla sıkılır kapatırsın.
  • Kesinlikle değmez izleme kardeşim, sıradan, yavan, basit,
  • İzle değer bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.