Şimdi Ara

Hizmet bilgisayarı: Yerel sistem ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
10.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. win8 kurduktan 1 gün sonra cpu'mun %100 den aşağı inmediğini farkettim. görev yöneticisi atım; "Hizmet bilgisayarı: Yerel sistem ( kısıtlamalı)" ve "Hizmet bilgisayarı: Yerel sistem ( ağ yok) (3)" gibi bileşenlerin cpumun %60'ından fazlasını yediğini gördüm. bilgisayarım kendise ağ yaratmış ? Bunun çözümlerini sizlerden bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler !

Orijinalden alıntı: 3D'ne BANDIM

görev yöneticisinden baktımda sistemi çok fazla kullanıyor nedir sebebi bilen yazsın.

Aynen ben de merak ettim nedenini.
  • hala çözüm bulunamadı dimi? Galiba ben sorunu buldum virüsden kaynaklanıyor arkadaşlar tek nedeni virüs işletim sisteminin kurulu olduğu bölüm değilde eğer hddyi bölüp diğer tarafa eski verilerinizi depoladıysanız. Format attıktan sonra hiç diğer bölüme ellemeden hiç içerisini açmadan virüs programı ile taratıp tüm vrüsleri silin. eğer gene olmuyosa tüm hddyi silin ki ben böyle yaptım. Sorun sadece lanet olası virüsler !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bendede mevcut, virüs değildir çünkü bilgisayar yeni herhangi bir usb veya dvd girişim olmadı internettende sadece youtube a girdim ve mozilla indirdim, içinde zaten 2 aylık norton yüklüydü nete bağlanır bağlanmaz güncelledi ve taradı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

google.com dan bile bulaşabilir. Indexleme yapmanız bile yeter virüs bulaşması için.

google dan nasıl bulaşıyor o zaman herkese bulaşması gerekmezmi?
    indexleme nedir?

bunları öğrenelimde bilinçlenelim

Orijinalden alıntı: r522js02tr

quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

google.com dan bile bulaşabilir. Indexleme yapmanız bile yeter virüs bulaşması için.

google dan nasıl bulaşıyor o zaman herkese bulaşması gerekmezmi?
    indexleme nedir?

bunları öğrenelimde bilinçlenelim

Arama yaptığınız anahtar kelimeye göre değişiyor tabi. Görüntülenen arama sonuçlarının ucundaki sayfa yapısına göre bulaşabiliyor. Mesela Odtü diye arama yaparsanız muhtemelen ilk sayfalarda üniversitenin sayfaları çıkar. Yani güvenilir temiz sayfalardır. Ama warez içerik ararken görüntülenen sonuçlardan bulaşması muhtemel. Antivirüs uygulaması yoksa ve google o siteyi karalisteye almadıysa çoğu kişiye bulaşıyor zaten. Indexleme, arama sonuçlarının önizlemelerinin google tarafından belleklenmesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.

• Konu hortlatmak gibi olmasın google da ilk sonuç bu sayfa olduğundan buraya bende işe yarayan çözümü yazmak istedim.Umarım diğerlerine de faydalı olur

"1. Ekran Kartı sürücünüz güncelmi (Ati yada Nvidia orjinal sitelerinden son driver'ları indirebilirsiniz)
    2. İşletim sistemi içerisinde corrupt olmuş dosyalar olabilir. Bu durumu düzeltmek için aşağıda yazacağım adımları sırasıyla uygulamanız yeterli olacaktır.

Windows + C tuşuna basarak sol taraftaki menüyü (Eski başlat benzeri yapıyı) açın. En üstte Ara kısmında CMD yazın ancak enter tuşuna basmayın. CMD dosyasını bulacaktır. CMD Dosyasının üzerine sağ tuşla tıklayın ve Yönetici Hakları İle çalıştırın. Size bir soru soracaktır evet deyip geçin. Komut İstemi ekranı karşınıza gelecektir.
    Şimdi Komutumuzu yazalıım.

sfc /scannow yazdıktan sonra enter tuşana basalım. Tarama başlayacaktır. Büyük ihtimalle tarama bittiğinde en az 1 adet sorun bulacak ve sorunu düzeltecektir."

Alıntıdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.