Şimdi Ara

HIZLIALDA TÜM ÜRÜNLERDE KARGO BEDAVA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
4
Favori
3.352
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hızlı al da 30 ağustosa özel tüm ürünlerde kargo bedava..

• az önce targus-tsb251 laptop çantası siparişini geçtim.piyasadan 10 tl ucuzdu + kargo ücretsiz iyi fiyata geldi
  • peki normalde kargo varmı mesela 500 tl lık urun olusturdum word le odeyıp 100 puan kazanmak ıcın bugun mu sıparıs versem

hepsıburada kı gıbı 300 ve ustune kargo ucretsız sanıyodum ben hızlı alda
  • 1-2 liralık alabileceğimiz çay olsun, temizlik malzemesi olsun veya pil olsun benzeri ürünler var mı?
  • 11 parça ürünüm içşin kargo hesaplat dedım 68 tl dedı yuh yanı

30 agustos ındırımı siparıs gecerken aktıf oluyo yoksa her urunde gecerlı degılmıkı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehby

hızlı al da 30 ağustosa özel tüm ürünlerde kargo bedava..

hocam lınk nerde ben goremedım bu kampanyayı ve sepetımde kargo ucretı cıkıyo
  • 500TL üzerine 100 World Puan ve karbo bedava. Bence güzel kampanya. General Mobile Discovery'lerde sıkıntı yaşatmıştı yanlış hatırlamıyorsam ama genel olarak güvenilir sitedir. Ben bütün alışverişlerimden memnun kaldım. Site ile ilgili bir yorum yapmıştım. Görmek isteyenler tıklayarak okuyabilir. Site hakkında fikre ihtiyacı olan varsa faydalı olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

quote:

Mail geldi sabah:

http://cdn.hizlial.com/banners/detay/mailing/29082013/kargo/kargo-bedava_01.jpg

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

WP kampanyası başladığından beri sepetime attığım çamaşır makinasının yüksek kargo bedelini ödememek için bedava kargo kampanyası bekliyordum. Konuyu görünce sevindim ama şimdi kontrol ettiğimde yine kargo bedeli çıkarıyor. Evet konuyu açan arkadaş linkini görelim kargo bedava falan değil

• quote:

Orijinalden alıntı: oaston

quote:

quote:

WP kampanyası başladığından beri sepetime attığım çamaşır makinasının yüksek kargo bedelini ödememek için bedava kargo kampanyası bekliyordum. Konuyu görünce sevindim ama şimdi kontrol ettiğimde yine kargo bedeli çıkarıyor. Evet konuyu açan arkadaş linkini görelim kargo bedava falan değil

Hangi makineyi satın aldın?

• Arkadaşlar hizlial.com'da ödeme onayı genelde kaç saat içinde olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: oaston

quote:

quote:

Hangi makineyi satın aldın?

Almadım henüz, kargo bedava yaparsa bunu alıcam..

http://www.hizlial.com/altus-al-291-e-6-kg-1000-devir-camasir-makinesi-a-enerji-sinifi/04.006.1896.0017

• derin donduruculara kargo ücreti çıkıyo 68 tl gibi ::((
  • http://www.hizlial.com/altus-al-305-buro-tipi-buzdolabi-a-enerji/04.004.1896.0015

bende bunun pesindeyım ama kargo 68 tl dıyo bu kargo ıle hayatta alamamaamm
  • wehby W kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için teşekkür ederim dün batarya alcaktım burdan iyi ki almamışım şimdi sipariş geçtim 10 tl de cebimizde :)
  • beyaz esyada kargo ucretı cıkıyor.sanırım tum urunlerde degıl
  • aynen kargo ücreti çıkıyor,teyit etmeden neden başlık açılır bilmem yani
  • Bugün bayram olduğundan ileri tarihli eft yapmak zorundayım.. Peki ileri tarihli EFT yaptığımda mecburen ödeme pazartesi günü olacağından kargo ücreti ödemiş olacağım mı ? Yoksa yine kargo ücretsiz mi olmuş olur ?

• Ready2use pil lazım pc ye geçince bakayım var mı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.