Şimdi Ara

Hızlıal ve hepsiburada htc 8x 599 tl ( 50tl çek + 50 tl wp) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
8
Favori
33.645
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Giriş
    Rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: Pascal.Nouma

kılıfla kullanmazsanız 1 1.5 sene içinde boyası sökülmeye başlıyor. şimdiden bilginize 2 arkadaşımda da aynısı oldu.

Nasıl sokuluyor yahu komple boyalı plastik değil mi.

bilen bilmeyen konuşuyor arka kısım süet elastik yapıya sahip boya değil ki dökülsün telefonda boya olan yer yok ki bende 9 aydır kullanıyorum telefonu eline almayanlar yorum yapıyor ya ne deyim....

Yukarda yazdığım yorumdan "eline almayan yorum yapıyor" mantığını çıkarmak ayrı bir zeka istiyor.

1. elime almama gerek yok zaten varolan bir problem ve bunu gözlerimle görüyorum 2 arkadaşımda da aynı sorun var.burda da bir arkadaş boya atması var demiş.http://forum.donanimhaber.com/m_72472211/tm.htm

Bu sorunla beraber özellikle kenar kısımlarda kararmalar oluyor. Google'a yazarsan çıkan sonuçları görebilirsin. Bu vatandaşlar da zaten ellerine almadan telefonu kullananlardır eminim..

https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=htc%208x%20dirty

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pascal.Nouma -- 1 Haziran 2014; 22:56:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

aldık bakalım 50tl wp + 50 çek ile 500'e gelmiş oldu... ancak 50 tl lik çeki nasıl kullanacaz alt limit olacak mı ?

50 tl çek tanımlanmışmı hesabına, ben hesabımda çek göremiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

arkadaşlar daha önce akıllı telefon kullanmadım burdaki yorumlara bakarak htc'ye niyetlendim ama arkadaşlarım discovery' yi önerdi kısaca fikir belirtebilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganjaman

http://www.hepsiburada.com/liste/general-mobile-discovery-16-gb/productDetails.aspx?productId=telcepgmdiscov16&categoryId=371946

arkadaşlar daha önce akıllı telefon kullanmadım burdaki yorumlara bakarak htc'ye niyetlendim ama arkadaşlarım discovery' yi önerdi kısaca fikir belirtebilecek olan var mı?

discovery den çok çok kaliteli bir telefon hocam imzamda konumuzun linki var orada bir arkadaş discovery yi 8x ile takas etmişti şimdi çok memnun...benim sana tavsiyem 8x al derim hele ki o fiyata hiç kaçırma.....

Üzülme der Mevlana... ''İstedigin birsey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da olmamasi gerektiği için olmuyordur''...

"Kismet ederse Mevlâ; el getirir, yel getirir, sel getirir.. Kismet etmezse Mevlâ; el götürür, yel götürür, sel götürür.."
    (Hz. Mevlana)

• ganjaman kullanıcısına yanıt

Discovery çetesi iş başında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayir

valla hocam anlamadım çok aşırı bi sevgi var discovery'e karşı, şimdi anlamayınca cevap da veremedim kafam karıştı o yüzden bi sorayım dedim burdan işin aşlı neymiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

Ne zaman kargoyalacaklar telefonları

Hizlial.com benimkini bu sabah kargoladı yarın elime geçecek.

quote:

Orijinalden alıntı: nayir

valla hocam anlamadım çok aşırı bi sevgi var discovery'e karşı, şimdi anlamayınca cevap da veremedim kafam karıştı o yüzden bi sorayım dedim burdan işin aşlı neymiş..

Bir zamanların en iyi fiyat/performans ürünüydü ama sonradan yaptıkları zamlar fiyatının gerilememesi ve bu fiyat segmentinde rekabetin artmasıyla yerini kaybedeli epey oldu. Bu anlayışla tekrar o konuma zor dönerler ama bize faydası ne oldu diğer ithalatçı firmalar pabucun pahalı olduğunu gördü. G2'ler 1000 lirayı 8x ler 500 lirayı gördü.

• quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/general-mobile-discovery-16-gb/productDetails.aspx?productId=telcepgmdiscov16&categoryId=371946

1yıla yakındır discovery kullanıyorum . kardesıme pazar gunu bu htc 8x den aldım. suanda dıscovery 720 tl desek bu tel 600tl. 120 tl daha ucuzki buda %20 avantaj demek fıyat bakımından . performansı eşit olsa bile %20 daha az para vermiş olmamdan ötürü htc diyorum ben

• arkadaşlar hepsiburada ne zaman tanımlayacak bu çekleri?
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE....!

Üzülme der Mevlana... ''İstedigin birsey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da olmamasi gerektiği için olmuyordur''...

"Kismet ederse Mevlâ; el getirir, yel getirir, sel getirir.. Kismet etmezse Mevlâ; el götürür, yel götürür, sel götürür.."
    (Hz. Mevlana)

• Hızlıal kargoya verilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasmeram -- 2 Haziran 2014; 12:00:41 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepiciğiburada kargolamış nihayet. Cuma günü 480 tl'ye mal ettiğim 8x'i heralde yarın akşama elime alırım. Bu arada en sevdiğim android uygulamasının üreticisine e-posta gönderip uygulamanın wp sürümünü ne zaman tamamlayacaksınız diye sormuştum ve ramazandan önce yetiştirmeyi planlıyoruz cevabını almıştım. Bu cevaptan sonra kaybettiği eşeğini bulan köylü gibi sevinmiştim. :D
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.