Şimdi Ara

hizlial.com konusunda yardıma ihtiyacım var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaklaşık 1 sene önce forumdan 2nci el bir hdd aldım hızlıal.com faturalı olarak. disk şu an arıza yaptı ve garanti kapsamına sokmak istiorm fakat yapamıorm. sebebi hizlial.com a mail atmam gerektiğini söyledi oranın yetkilileri attım mailimi arıza işlemlerinden form doldur dediler. fakat ben form dolduramıorm ürünü ilk alan ben olmadığım ve benim mailime kayıtlı olmadığı için. hizlial.com a göre yapancı bir adamım ben ama garanti belgem ve faturam elimde. mağdur olmak zorundamıyım? yorumlar için şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azuredragon -- 9 Nisan 2010; 10:23:29 >



  • hard disk ne marka ?
    hızlıal degilde direk disbiritöre götür
    hepsiburadan ürün aldim a4tech x7 scrolu bozuldu geçen direk disbiritöre gönderdim hb'ye degil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AL[e]N

    hard disk ne marka ?
    hızlıal degilde direk disbiritöre götür
    hepsiburadan ürün aldim a4tech x7 scrolu bozuldu geçen direk disbiritöre gönderdim hb'ye degil


    ALen öncelikle teşekkür ediorm yorumun için. söyle anlatayım . harddisk seagate 500gb 320as serisi. bu ürünü ben forumdan bir arkadaştan aldım yaklaşık 1 sene evvel. ve su an harddiskten ses gelior. ses derken badsector veya kafa vurma sesi gibi bir ses deil. inceden zamanla kalına doğru giden bir zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sesi. makineyi tamamen kapattığımda ses gidior acıorm tekrar 1 saat sonra tekrar baslıor. anlayacağın hdd gidici orası kesin ama ben bu disk göcmeden önce nasıl verebilirim ve yenisi alıp işlerime devam edebilirim onu düşünüorm. hdd nin üzerinde gelen garanti belgesinde datagate filan yazıor aradım datagateyi cıkan olmadı distribütörünüde bulamadım internette belki iyi bakamadım bilmiorm. neyse aradım hızlıal ı mail at dediler. mail attım arıza formu doldur dediler. arıza formu doldurmaya calıştığımda ise hiçbir yeri dolduramıorm cünkü muhtemelen diskin ilk alıcıs ben olmadığım için benim bilgilerimi tanımlamıor. öyle kaldı elimde hdd calışır ama heran cökecek halde. ulvi arkadaşlardan bu konuda hakkında fikir istiordum. teşekkürler şimdiden.




  • http://www.datagate.com.tr/iletisim.asp

    burayı ara görüş elinde hem garanti hem fatura varsa kesin yaptırırsın
  • valla güzel sölüosun üstad da diskin üzeriden cıkan garanti belgesindeki tüm datagate servislerini aradım hiçbiri telefonu acmadı:D sonra bi tanesine ulaştım onlarda aldığınız yere göndereceksiniz biizm yapabileceğimiz birşey yok dior. aldığım yerde sende aldığın kişiye götür form bilgilerini doldursun dior aldığım kişide ortada yok:D disk kaldı elimde öyle.
  • benim Microsoft Sidewinder mause bozulmuştu ve mavishop dan almıştım fatura fiş hiç bişey yoktu. bizim sürekli alışveriş yaptığım bilgisayarcıya verdim mauseyi. garantiye onlar gönderdiler ve 1 ay sonra yeni sidewinder göndermişler. para ile yapılsa bile dua edecekken. yenisini verdiler siz düşünün artık:). tanıdık bi bilgisayarcı falan varsa onlar gönderebilr.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CriticalWave

    benim Microsoft Sidewinder mause bozulmuştu ve mavishop dan almıştım fatura fiş hiç bişey yoktu. bizim sürekli alışveriş yaptığım bilgisayarcıya verdim mauseyi. garantiye onlar gönderdiler ve 1 ay sonra yeni sidewinder göndermişler. para ile yapılsa bile dua edecekken. yenisini verdiler siz düşünün artık:). tanıdık bi bilgisayarcı falan varsa onlar gönderebilr.



    doğru sölüosun. birde o yolu deneyeyim. tanıdık bi bilgisayarcı vardı konuşayım yarın saol =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://store.seagate.com/webapp/wcs/stores/servlet/SgCheckWarrantyView?langId=13&krypto=lZV0ifY90uy6PUbeNYxmlOOeqVneNPMpwlKMripTDzkxTZmKun/h629EQshOqwEXeEalJwuNULjO%0AJBQIDmYZiABUQkbPNEQ0%2BM5Z4KBWcKkI2QB9pMpvDA%3D%3D&ddkey=SgSSORedirect



    Üye ol. Forum doldur ve mail adresine gelen adrese gönder. Seagate varsa elinde garantiden yana hiç bir sıkıntı yaşamazsın..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empire_loups -- 10 Nisan 2010; 5:04:21 >




  • datagatetin öyle demesi saçma aldıgın ürünü ozaman getiren o bakmayacaksa kim bakacak...

    arkadasların dedikleri yöntemi dene

    empire_loups yazdıgı %90 olumlu sonuçlanır

    biz buna benzer bir yöntemi asus laptop için yaptık
  • teşekkür ediorm arkadaşlar önerileriniz içiin. bu yöntemi deneyeceğim. ankara üzerinde elden verebileceğim herhangi bi yetkili servis varmı acaba? kargo işi filan hiç sevmiorm cünkü. hem parasal yönden hemde gönderip de sonuc alamamak var. son olarak birde kafama takılan bir durum daha var. forumda bir arkadaş yazmış arızalı seagate hdd sini yollamış seagate ye gelen disk de baska bir arıza gören disk olmuş. bad sector varmış kafa vuruomuş filan hiç hoş değil. ben sadece sesinden rahatsız olduğum diskimi yollayıp da yerine badsectorlü kafa vuran bi disk almam umarım=)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.