Güvenlidir. Ben ve abim yaptığımız alışverişlerde bir sıkıntı yaşamadan tamamladık alışverişimizi.
bir çok alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamadım. Zaten Gold kuruluşu.
Sağolun Arkadaşlar
Siteye gir müşteri hizmetlerini ara açan olcakmı bak bakalım?? Kimseye ulaşamicaksın bu durumdada siparişinin sorunlu olmaması için dua etmen gerek eğer sorun çıkarsa muhattap bulman imkansıza yakın...
kapıda ödemeli al para yatırma parayı aldıktan sonra bakmıyorlar yüzüne
Arada büyük fiyat farkı vardı ama aynı fiyata kadar gelmiş , çok sağol arkadaşım
hızlıaldan aldığım bozuk ürünü geri iade ettim paramı geri almam 14 gün sürdü + müşteri hizmetlerinden biriyle en erken konuşma sürem 6 gün sonra oldu. paramı aldıktan sonra üyeliğimide kapattım zaten kendilerini toparlamazlarsa bu sektördeki rekabet bu şireketi silebilir.
Aynı ürün hepsiburada.comda da var üstelik en ucuz burda diyebilirim neden ordan almıyorsun?Bende bu ürünü almayı düşünüyorum hepsiburada.comdan
Arkadaş kulaklık aldım (ep630) arıza yaptı adamlarla konuştum gidiş geliş kargoya dokunmadan tamire gönderdim 2 hafta sonra 0 bir ürün gönderdiler ama faturayı kaybetmeyin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme