Şimdi Ara

HIZLI VE ÖFKELİ TOKYO YARIŞI FİLMİNDEN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu filmi izliyen varmı aranızda yaa ilk cd de zencinin touranına bindiği bölümde bi cok katlı otoparka gidiyolar birlikte giriste manyak bir sarkı calıyor bilenler ismini verebilirmi acaba cok manyak bir sarkı yaa şimdiden tşk

• THE FAST AND THE FURIOUS TOKYO DRIFT SOUNDTRACK OLARAK ARATTIR ORADAN ÇOK KOLAY BİR ŞEKİLDE BULURSUN.BEARSHARE PROGRAMI TAVSİYE EDİLİR.
  • 1. Teriyaki Boyz - Tokyo Drift (Fast & Furious) (4:15)
    2. DJ Shadow Feat. Mos Def - Six Days The Remix (3:53)
    3. 5.6.7.8's - The Barracuda (2:28)
    4. Evil Nine - Restless (4:56)
    5. Far * East Movement - Round Round (3:21)
    6. N.E.R.D. - She Wants To Move (3:35)
    7. Teriyaki Boyz - Cho Large (5:15)
    8. Dragon Ash - Resound (4:09)
    9. Atari Teenage Riot - Speed (2:50)
    10. Don Omar Feat. Tego Calderon - Bandaleros (5:07)
    11. Don Omar - Conteo (3:18)
    12. Brian Tyler Feat. Slash - Mustang Nismo (2:23)

areste hepsi var
  • deneyerek buldum. 1. şarkı hocam istediğin şarkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PotansiyeLi$siZ -- 22 Temmuz 2006; 23:59:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

1. Teriyaki Boyz - Tokyo Drift (Fast & Furious) (4:15)
    2. DJ Shadow Feat. Mos Def - Six Days The Remix (3:53)
    3. 5.6.7.8's - The Barracuda (2:28)
    4. Evil Nine - Restless (4:56)
    5. Far * East Movement - Round Round (3:21)
    6. N.E.R.D. - She Wants To Move (3:35)
    7. Teriyaki Boyz - Cho Large (5:15)
    8. Dragon Ash - Resound (4:09)
    9. Atari Teenage Riot - Speed (2:50)
    10. Don Omar Feat. Tego Calderon - Bandaleros (5:07)
    11. Don Omar - Conteo (3:18)
    12. Brian Tyler Feat. Slash - Mustang Nismo (2:23)

areste hepsi var

eyvallah hocam limewire'dan da ben indireyim bari

ama filmi izlemeye sinemaya gidecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habader -- 23 Temmuz 2006; 16:15:28 >

• Abii DVD sini alıp izledim ama çok güzel bir film olmuş gerçekten çok beğendim zaten ben the fast and the furious hastasıyımdır dolayısıyla bu filmide çok beğendim yalnız dikkat ederseni bu film ile need for speed carbon oyununun doğrudan bir ilişkisi var örneğin drift yapılan dağ mesela. Neyse win diesel i filmin sonunda çıkarmaları çok kötü olmuş keşke filmde başrol olsaydı inşalla diğer filminde olur sıradaki filmi bekliyoruz......................

• quote:

Orjinalden alıntı: eser_akar

Abii DVD sini alıp izledim ama çok güzel bir film olmuş gerçekten çok beğendim zaten ben the fast and the furious hastasıyımdır dolayısıyla bu filmide çok beğendim yalnız dikkat ederseni bu film ile need for speed carbon oyununun doğrudan bir ilişkisi var örneğin drift yapılan dağ mesela. Neyse win diesel i filmin sonunda çıkarmaları çok kötü olmuş keşke filmde başrol olsaydı inşalla diğer filminde olur sıradaki filmi bekliyoruz......................

dvd çıktımı yaa
    korsanmı yoksa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: No_Time

quote:

Abii DVD sini alıp izledim ama çok güzel bir film olmuş gerçekten çok beğendim zaten ben the fast and the furious hastasıyımdır dolayısıyla bu filmide çok beğendim yalnız dikkat ederseni bu film ile need for speed carbon oyununun doğrudan bir ilişkisi var örneğin drift yapılan dağ mesela. Neyse win diesel i filmin sonunda çıkarmaları çok kötü olmuş keşke filmde başrol olsaydı inşalla diğer filminde olur sıradaki filmi bekliyoruz......................

dvd çıktımı yaa
    korsanmı yoksa

paylasım siteleri sagolsun hocam film 29 temmuzda vizyonda

• film şu anda gösterimde mi acaba... ya da ne zaman geliyoo
  • quote:

Orjinalden alıntı: crematoria

film şu anda gösterimde mi acaba... ya da ne zaman geliyoo

Bildiğim kadarıyla bu cuma gösterime giriyo.
  • filmi tavsiye ederim harika sahneleri var müzikler de harika..
  • cko süper olmuş film
  • Vin Diesel filme çok yakışıyor haklısın. Ama başrol oynatsalardı, lise öğrencisi rolü için biraz büyük olmaz mıydı, sence...

quote:

• işallah 4. filmde başrollerde oynar
  • arkadaşlar bn bu siteye yeni üye oldum. fast and furtious tokyo drift filmini nereden dawnload edebilirim. lütfen yardımcı olun.
  • Teriyaki Boyz ve Six Days harika.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihdoner

arkadaşlar bn bu siteye yeni üye oldum. fast and furtious tokyo drift filmini nereden dawnload edebilirim. lütfen yardımcı olun.

o halde divx, mp3 gibi paylaşımların burada yasak olduğunu da öğrenelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snake Pliskin

Teriyaki Boyz ve Six Days harika.

evet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.