Bildirim
hızlı ve öfkeli 3
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
bu fotoğraflar niye kötü çekilmiş ilk resim titremiş spy mı bunlar yoksa -
ne zmn vizyona giricek acaba türkiyeye şimdiden sabırsızlandım -
quote:
Orjinalden alıntı: Fletch
ne zmn vizyona giricek acaba türkiyeye şimdiden sabırsızlandım
2006 Haziranda Sinemalarda Herkeze Hayırlı Uğurlu Olsun ama Bu film Diğerleri kadar İi olmaya bilir -
bu film yazın geliyomuş...Film çıkışı çok kaza olacak çook -
acaba müzikleri nasıl olacak inşallah güzel şeyler eklerler -
film çıkışı otobanda drag a bekliorum -
quote:
Orjinalden alıntı: Tekstilciiii
quote:
2006 Haziranda Sinemalarda Herkeze Hayırlı Uğurlu Olsun ama Bu film Diğerleri kadar İi olmaya bilir
katılıyorum genelde filimlerin 3. serilerinde olayı aşırılıkla batırıyolar. inşallah bunda öle bişi olmaz -
quote:
Orjinalden alıntı: rb.atasoy
quote:
Orjinalden alıntı: Tekstilciiii
quote:
2006 Haziranda Sinemalarda Herkeze Hayırlı Uğurlu Olsun ama Bu film Diğerleri kadar İi olmaya bilir
katılıyorum genelde filimlerin 3. serilerinde olayı aşırılıkla batırıyolar. inşallah bunda öle bişi olmaz
film drift uzerine kurulu olacak buyuk oranda. Çok çok iyi olacaı kesin. İlkinin yarattıgı etkiyi yaratamaz tabii dier tum filmlerde oldugu gibi ama 2 den iyi olacaktır eminim
-
bencde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X