Şimdi Ara

!!! Hızlı Ve Kaliteli PDF Okuma Yazılımları !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
15.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adobe açılana kadar,Foxiti ben 4684654665 kere açıp-kaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuNisHeR_92 -- 29 Eylül 2006; 21:49:07 >
  • Harika
  • 1. program yüklendi ama banaa nasıl yüklemeden kullanacağım?
  • Ben bunun Foxit PDF Reader 1.3 Build 1130'unu kullanıyorum, gerçekten çok güzel bir proğram, kullanılmasını tavsiye ederim....
  • 30 mb lik adobe 50. sürüm rezil bi şekilde pdf gösterirken (inanılmaz yavaş) tek exe bi foxit reader in çatır çutur akıcı bi şekilde pdf gösterdiğini görünce programcısına madalya vermek lazım bence:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cicicik

1. program yüklendi ama banaa nasıl yüklemeden kullanacağım?

Kardeşim ne farkeder kullan işte.

• kesinlikle tavsiye edilir 10 numara program...
  • jpg dosyalarımı pdf nasıl yapabilirim?

Edit: Bu arada ben kitabı nasıl pdf yapabilirim. Sayfalarca alt alt nasıl eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 30 Eylül 2006; 16:10:09 >
  • Cool PDF Reader 1.0.0.64 programı eklendi.

eXPert PDF Reader'ın 1.5.730 sürümü çıktı.Linkini güncelledim.

İyi Forumlar...

• Eline sağlık sen de olmasan yandık yani.
  • Ben bişey sorucam, bu acrobat reader mesela fotoğraf olan sayfaları otomatik scroll yaparken en sağlam ekran kartı bile(yanılıyorsam düzeltin ama sanki ekran kartıyla alakalı değil gibi) sayfa geçişlerinde yani sayfaların birbirine bağlantı yerlerinde ve bazı sayfaların fotoğraflı kısımlarından geçerken, inanılmaz takılma yapıyor ve bu esnada işlemci tavana vuruyor, acaba başka pdf programları ile bu sıkıntıdan kurtulabilir miyim, canavar gibi pc ile böyle bişey nasıl oluyor anlamıyorum, bir de istediğim program aynı zamanda hem bu kasılmalara engel olsun hem de çok önemli olarak sayfalar yukarıdan aşağı değil sağdan sola geçsin, ama kitap formatında çevirmeli olarak değil, flash animasyonlarda oluyor ya onun gibi sayfa sola doğru kayacak onun yerine sağ taraftan sonraki sayfa gelecek, valla bunlarda bana yardımcı olursanız çok sevinirim, zira hazırladığım sunumdan dolayı okulda dayak yicektim az daha, karanlık odada projektörde o takılmaları gören göz ağrıyor cidden, bir de şu yana kayar format çoook önemli benim için, şimdiden çok sağolun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniorx -- 14 Aralık 2006; 14:33:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

ben 1.5 yıldır kullanıyorum ve çok güzel bir program. en önemli özelliği yükleme gerktirmiyor. birkere çalıştırmanız yeterli o bütün pdf leri açıyor.

adobe gibi pdf okumayı kabus haline getirmiyor.

tavsiye ederim. gerçi programın tipi windows 3.1 gibi ama olsun
    hangisi o hocam?
  • ellerine saglik hocam..
    paylasim icin saol..
  • Güzel paylaşım... Bir de Expert'i deneyelim bakalım...
  • Cool PDF Reader 1.0.0.64 'in link çalışmıyor sanırım üstad.

Pardon çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xax -- 4 Ocak 2007; 20:15:53 >
  • ben foxit reader kullanıyorum zaten. adobe unkinden daha iyi. şak diye açılıyor walla
  • saol dostum eline sağlık
  • YUKARIYA YAZDIĞIM SORULARA BİRİ Bİ YANIT VEREMEZ Mİ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timu®

FOXIT gerçekten de çok pratik bir yazılım. Uzun süredir kullanıyorum.
    Adobe durumu farketmiş olacak ki Reader'ın son sürümünde gözle görülür bir hız artışı var.

Bir de eXPert PDF Reader'ı deneyelim bakalım. Teşekkürler.
    hangi versiyon o, eğer 7 ise hala sayfa geçişleri piskopat ediyor, hem de hızlı olan sistemlerde bile.
  • Sağolasın programlar için.İndirmeden bir şey soracağım.Elimde 5,6 değişik pdf dosyası var.Bu programlardan hangisiyle onları peşpeşe ekleyip tek pdf yapabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.