şu tyt18 12.cisi arkadaşın - ömer faruk doğru - çektiği videolarla kendini geliştiren var mı? veya sizin önerebileceğiniz bir şey?
hızlı okuma tekniğini bu zamana kadar çoktan oturtmuş olman gerekirdi be.şimdi tyt ayt çalışması arasında bununla uğraşmak inanılmaz zor olur.
videoyu izlemedim ancak hızlı okumak sınavda inanılmaz fark ettiriyor.msü ve tyt'de türkçeyi 20 dakikada kapatmıştım.işin temel mantığı da belli aslında;göz gezdiriceksin ama hepsini kısa süreli kafana yazacaksın.bu uzun çalışmalar gerektiren bir durum.eğer hemen uygulamaya kalkarsanız bir soruyu 7 kere okursunuz.
hocam zamanım fazlasyıla var. mezunum halledebilirim gibi, yardımcı olur musunuz? -şimdiden başlasam kaç günde etkisini alırım -calısmalar ne kadar sürüyor yani ne zaman tamam oldu bu iş diyebiliriz -ömer faruktan mı calıstınız bir de? hızlanmam lazım yavas soru cözüyorum hocam bi yardımınız dokunsa cok iyi olur.
presdaition
kullanıcısına yanıt
merhaba tekrar.
vakit derken gerçekten uzun bir süreçten bahsediyorum.şimdi egzersizleri yapmaya başlasanız sınav zamanına kadar şimdiki haline göre artış olur tabiki.ama inanılmaz artışlar beklemeyin. süre konusunda he bu oldu bitti denecek bir vakit yok.tamamen sizin limitiniz ile alakalı.yani ne kadar ekmek o kadar köfte. yok,ben ilk lise yıllarımda bu konuyla ilgili çalışmaya başladım.
bu egzersizler internet üzerinde mevcut,kısa bir araştırmayla bulunabilir.ama temel mantık göz ile okumak.içinden okumadan sadece göz takibiyle kafaya yazabilmek.yabancı dil gibi biraz,türkçe düşünmeden cümle kurmak sayılır.
tesekkürler hocam vaktinizi ayırıp yardımcı olduğunuz için tekrardan sağolun:))