Şimdi Ara

Hızlı Nasıl Level Alınır wow yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladım.Hunter olarak başladım burning legiondayım 44 lvlım.bu Level à kadar hep dungeonlarda kasıldım ama 40 dan sonra dungeonlarda zor kasılıyorum forumda biraz bakındım adamlar 10 saatte 60 yapıyorum diyolar benimde şuanki amacım 55 olup bir deathknight açabilmek banada şu lvl konusunda yardımcı olursanız sevinirim bir qn önce deathknightıma kavuşmak istiyorum.iyi forumlar dilerim şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ulaswin

Arkadaşlar oyuna yeni başladım.Hunter olarak başladım burning legiondayım 44 lvlım.bu Level à kadar hep dungeonlarda kasıldım ama 40 dan sonra dungeonlarda zor kasılıyorum forumda biraz bakındım adamlar 10 saatte 60 yapıyorum diyolar benimde şuanki amacım 55 olup bir deathknight açabilmek banada şu lvl konusunda yardımcı olursanız sevinirim bir qn önce deathknightıma kavuşmak istiyorum.iyi forumlar dilerim şimdiden teşekkürler

Eger level 44 de sana kasmak zor geldiyse yol yakinken don derim ben. Sana gore degil bu oyun belli...

Dungeon yapmak ve dungeon sirasi beklerken quest yapmak en iyi yol level almak icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaswin

Arkadaşlar oyuna yeni başladım.Hunter olarak başladım burning legiondayım 44 lvlım.bu Level à kadar hep dungeonlarda kasıldım ama 40 dan sonra dungeonlarda zor kasılıyorum forumda biraz bakındım adamlar 10 saatte 60 yapıyorum diyolar benimde şuanki amacım 55 olup bir deathknight açabilmek banada şu lvl konusunda yardımcı olursanız sevinirim bir qn önce deathknightıma kavuşmak istiyorum.iyi forumlar dilerim şimdiden teşekkürler

1 ayda kasmistim ben ilk charimi 90'a. ilk charin, heirloomun yok. cok kisa zamanda kasmayi bekleme.
    guildin varsa guild vendordan alabilecegin uc parca heirloom vardi onlari aldin mi? kafalik, back bir de pantalon. eger bir guildin yoksa da random dahi olsa birine gir. extra guild bonusu aliyorsun.
  • Hayır sıkılmakdan değilde 1-2 güne 60 70 yapmalarını anlamadım işin püf noktasını öğrenmek için sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 gune 60-70 yapan adam muhtemelen calismiyordur, baska isi gucu yoktur :)

bir de 90 olan baska chari vardir. uc parca guild vendordan alacagin heirloomun ustune 90 charinla toplayacagin justice puanlarla alabilecegin baska heirloomlar da var. adam o heirloomlarla full set dizmistir, dangeon ve bosta kaldikca gorev yapmak suretiyle olur yani.

heirloomlar ciddi arttiriyor aldigin exp oranini :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.