Şimdi Ara

Hızlı kilo alıp verme sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 69 kilodan 73.8 e çıktım piknikler falan derken sonra kilo vermeye başladım 3 günde 71.8 oldum proteini falanda kesmedim günlük 150gr protein diyet dönemi olsun olmasın alırım. 15-15-20 dakika olmak üzere sabah öğle aksam bisiklet/koşu yapıyorum. günlük yaktığım kalori miktarı 750 civarı aynı zamanda haftada 4 gün ağırlık çalışıyorum. Fazla kas kaybetmemek için ( kardiyodan dolayı) aminoasit ve whey kullanıyorum ağırlık antrenmanlarından sonra. ama dün biraz yemeyi abarttım kardiyoyu kesmeden 100-200 gram alabilirim falan derken bir anda 71.8 den 73.2 olmuşum bunun bilimsel bir açıklaması varmıdır ? çünkü kalori hesabı yaptığımda bu kadar kilo almam imkansız oluyo

NOT: her sabah aç karna tartılırım

NOT: gece yatmadan bir miktar karpuz yedim onlar midemde kalmış olabilirmi ?

• Günlük kilo değişimleri normaldir. vücut su tutmuştur, bağırsaklar doludur vs vs bir sürü sebeb olabilir.

En iyi sonuç için haftada 1 kere tartılmak lazım, hem kafan karışmaz psikolojin bozulmaz.
  • yanlışmı anladım yoksa hergün tartılıp hızlı kilo alıp verdiğinimi sanıyorsun ?
  • keep calm and keep going
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.