Şimdi Ara

Hızlı İlerleyen Dizi Tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yeni bir diziye başlamak istiyorum. Son zamanda izlediğim diziler biraz yavaş ilerliyor ve hızlı bir şeyler izlemek istiyorum. Her bölümü hızlı ilerlemeli, fazla ve gereksiz konuşma olmamalı. Bir sonraki bölümü izlemeye zorlamalı. Tür fark etmez her tür izlerim beğenirsem. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Bu aralar 13 reasons why popüler. Soyledigin tanımlamalara uyuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banshee
    Penny Dreadful
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emple

Bu aralar 13 reasons why popüler. Soyledigin tanımlamalara uyuyor.

ya şu diziye başlamak istiyordum da bütün ergenler izleyip birbirine böyle tavsiye etmiş ve çok popüler olmuş gençler arasında.O yüzden başlayasım gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: Emple

Bu aralar 13 reasons why popüler. Soyledigin tanımlamalara uyuyor.

ya şu diziye başlamak istiyordum da bütün ergenler izleyip birbirine böyle tavsiye etmiş ve çok popüler olmuş gençler arasında.O yüzden başlayasım gelmiyor

Aslında ergen dizisi değil dizinin anlamı ve söylemek istedikleri çok derin. Izle derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penny ağırdır

13 dizisini ergen yaptığı için mi bu kadar ünlenmiş
  • İzlemediysen eskilerden lost,behzat ç,prison break,24 :) yeni olarakta designated survivor,13 reasons why,narcos
  • Süreklilik aramıyorsan her bölüm farklı geçsin istiyorsan;

1-House MD (Hastane temalı, her bölümde değişik teşhis yapılıyor, zeki baş karakter, sitcom değil ama komik eğlenceli.)
    2-Fringe (Bilimkurgu, gerilim. FBI dedektifleri tuhaf olayları araştırıyor. Öyle fantastik sayılmaz, her acayiplik bir bilimsel temele dayanıyor.)
    3-Polisler olay çözsün falan diyorsan a)Mentalist b)Criminal Minds

Kısa ama müthiş dizi: The lost room. (3 bölüm, bilimkurgu)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.