Şimdi Ara

Hızlı al farkıyla I phone. Ne dersiniz!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
4.964
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

• 22.10.2012 Stoklarda ! Teslimatı bayramdan sonrayı bulur yani 20 günden önce elinize geçmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvan eti Yiyen

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

/>

• Bir ürün aldım. Yanlış gönderdiler ve iade ettiğimde geri almadılar. Kargo 1 ay boyunca kargo firmasıyla hızlıal arasında gitti geldi. Ben artık bıktım Allah belanızı versin dedim ve kargoyu teslim almadım. Param iade olmadı üründe gitti.

Benim aldığım ürün 50 liralık bir şey idi ama bu sizinde başınıza gelebilir. Iphone satın alıp size saçma bir telefon yollarlar. Sonra iadesi için gönderdiğinizde geri almazlar ve sizi süründürürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazarusuo

Bir ürün aldım. Yanlış gönderdiler ve iade ettiğimde geri almadılar. Kargo 1 ay boyunca kargo firmasıyla hızlıal arasında gitti geldi. Ben artık bıktım Allah belanızı versin dedim ve kargoyu teslim almadım. Param iade olmadı üründe gitti.

Benim aldığım ürün 50 liralık bir şey idi ama bu sizinde başınıza gelebilir. Iphone satın alıp size saçma bir telefon yollarlar. Sonra iadesi için gönderdiğinizde geri almazlar ve sizi süründürürler.

O konuda Allah korusun zaten.

İş iadeye gelince.

İade için mail atıyorsun cevap vermiyorlar. Arıyorsun telefonu açan yok. Kargoyu gönderiyorsun teslim almıyorlar parayı kitliyorlar sana. Üzerine iade yazıp parasını ödeyip gönderiyorsun gene teslim almayıp 2 kere para ödetiyorlar.

Uğraşmak istemeyenler. Bana uzak, cehenneme direkt diyip vazgeçsinler. Ya da Allah ıslah etsin diye dua etsinler de belki adam olurlar.

Aramayı bir deneyin bakalım açıyorlar mı telefonu mesela.

• ''farkıyla'' kelimesi yerine parantez içinde hızlı al içerir yazılsa daha bir doğru olur:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: lazarusuo

Bir ürün aldım. Yanlış gönderdiler ve iade ettiğimde geri almadılar. Kargo 1 ay boyunca kargo firmasıyla hızlıal arasında gitti geldi. Ben artık bıktım Allah belanızı versin dedim ve kargoyu teslim almadım. Param iade olmadı üründe gitti.

O konuda Allah korusun zaten.

İş iadeye gelince.

İade için mail atıyorsun cevap vermiyorlar. Arıyorsun telefonu açan yok. Kargoyu gönderiyorsun teslim almıyorlar parayı kitliyorlar sana. Üzerine iade yazıp parasını ödeyip gönderiyorsun gene teslim almayıp 2 kere para ödetiyorlar.

Uğraşmak istemeyenler. Bana uzak, cehenneme direkt diyip vazgeçsinler. Ya da Allah ıslah etsin diye dua etsinler de belki adam olurlar.

Aramayı bir deneyin bakalım açıyorlar mı telefonu mesela.

Ya ürün gelsede sorunu olsa neyse diyeceğim.

Konserve kuzu etli kedi maması aldım yerine tavuk etli köpek maması gönderdiler

• bi benmi hizli aldan memnunum yaa? şimdiye kadar 5-6 kez ürün aldım hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. İnş. yaşamam
  • hızlı al = gold bilgisayar demek ki ikisinden de uzak duracağız.
  • Zaten ürün +S değil 4 ve 8gb yani aslında pahalı bile. Türkiyede diğer telefonlardan niye pahalıya satılır anlamış değilim. Aynı durum Alman otomobillerinde de var. Diğer ülkelerde benzer fiyattalar ama Türkiye nedense bu tür ürünlerde hep kazık olmasına rağmen satılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isseyy

bi benmi hizli aldan memnunum yaa? şimdiye kadar 5-6 kez ürün aldım hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. İnş. yaşamam

100 e yakın alışverişim oldu hiç sorun yaşamadım.Bazen geç yolluyorlar ama ne iade etmekte ne de garanti konusunda hiç sorun yaşamadım.Dün Xperia Go siparişi verdim bakalım ne zaman gelicek
  • Hızlıalı bilmem ama Allah Gold bilgisayardan uzak eylesin...

90'larda PC Gold adı ile başladılar benim hatırladığım, iyi fiyatlar falan fakat şubeler açılıp, büyüdükçe bu duruma geldiler. İade gelen bozuk ürünleri başka müşteriye ittirdiklerini biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isseyy

bi benmi hizli aldan memnunum yaa? şimdiye kadar 5-6 kez ürün aldım hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. İnş. yaşamam

Valla şanslı adamsın vesselam.

Rulet gibi bir şey bu. Ama dikkat. Bak 6 defadır boş geliyor. 7. de kendi kafana sıkmış olma.

Oradan bir şey alacaksan. ancak işte TV, Çamaşır makinesi gibi bir şey alacaksın. Yani bozulsa bile arayacaksın ne bileyim samsung u ya da LG yi ya da Vestel i. Gelip bakacak adamlar.

He diğer husus ta dikkat et distrübütör ürünü olsun. Yoksa bir sorunda hızlıal kucaklar adamı.

Diğer husus ise kargo konusunda. Çevrende herkesi tembih edeceksin ki teslim almasınlar. Normalde kargoyu arayıp tembih ederdim başkasına verme diye ama nerdeeeee.

Ürün elime geçtikten sonra veriliyor kargo bilgisi. Bir de MNG kargo ya da ne bileyim başka kargo seçiyorsun bazen farklı firma ile geliyor. MNG seçiyorsun Yurt içi ile yolluyorlar mesela. Bu da şu demek.

Siparişten sonra her gün arayıp kargo firmalarını yoklayacaksın ki ürün başkasına gitmesin. Bir de teslimat adresi yerine fatura adresine yollamazlar mı? Gel de delirme.

İyi alışverişim de oldu elbet. Ama yani cidden dayanılır gibi değil. Telefonu açmıyorlar bile. Dene istersen. Mesajlara da keyifleri yerinde ise dönüş var artık.

Ben bir kaç el oynadım bu ruleti. Ama sonunda şarjörü boşalttım kendi kafama. Dediğim gibi beyaz eşya olur, distrübütör garantili telefon olur. Fiyatı hakikaten uygundur piyasadan. Ben her gün kargoyu kontrol ederim çevremi uyarırım de. Al. Yanlış ürün göndermeleri de çok sık mesela ( Ki artık kasti ye kaçtı olay. )

Tuvalet kağıdı sipariş verirsin. Bakarlar depoya o yok, kalmamış diyip, zımpara kağıdı gönderirler. Ki yukarıda arkadaş örneğini vermiş.

Konservede Yaş Kuzu Etli Kedi Maması istemiş.

Muhtemelen Poşette ve Kuru Tavuk Etli Köpek Maması Gelmiş. Gel de gülme.

Ama aksi dediğim gibi rulet.

• Birazdan Hızlıal ve Gold avukatları da teşrif ederler.
  • tez vakitte 999tl altına düşer inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goldun iyi yaptığı tek şey sanalpazar.com o zaman sanırım ? Onda da alıcı ve satıcı bizler olduğumuz için sorun çıkmıyor :)
  • Az önce 128 gündür yapılmayan iadem için Gold'a son ihtarı çektim, 3 iş günü içinde hala iade yapılmazsa hakem heyetine gideceğim artık. Bu kadar yalancı, dolanbaz ve kopyala/yapıştırcı bir müşteri hizmetleri daha görmedim.
    Gold Konusu açmaya devam edenlere ve Hızlıal'dan sipariş vermek ile vermemek arasında gidip gelenlere duyrulur. İkisinin de iade süreçleri sıkıntılı, müşterilerini süründürüp paralarını işletmeyi seven bir firma.
    Sanalpazar için bir şey demiyorum zira benim de alış-satış yapmışlığım var, herhangi bir aksama olmadı. Tabi orada alıcı ve satıcıya yamuk yapma şansı yok, yoksa dükkanlar GG'ye YÇ'ye kayar gider, komisyonlar ve kiralar nereden gelecek sonra..

Özet Gold'a koca bir Almayın | Aldırmayın

Edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayqi -- 10 Ekim 2012; 19:19:15 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.