Şimdi Ara

Hızla gelişen teknoloji karşısında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nasıl bir başlık atmam gerektiğini bilemedim..konu şu:

Örneğin herhangi bir üründe (aklınıza ne gelirse;musluk-fırın-ayakkabı-pc-tv vs..)yeni uygulanan bir teknolojiden haberiniz olmadığında o ürünle ilk tanışmanızın nasıl olduğu?..
    O teknolojinin ne işe yaradığını dahi bilmediğiniz halde aldığınızda oluşan durumları..
    Cahilliğe vurmamak için biliyormuş ayağına yattığınızda başınıza gelenleri..

Bunları paylaşalım istedim..ama dediğim gibi nasıl bir başlık atmalıyım bilemedim..

kendimden bir örnek:
    10 seneden çok daha eski..Vatan bilgisayara gittik,abime yazıcı alacağız..eleman anlatıyor;şu var.. şu var..birde bunlarda uyesbi girişi var....abim bana ben ona bakıyorum..eleman birşeyler anlatıyor,fakat o zamanlar bunun ne olduğu hakkında hiç bir bilgimiz dahi yoktu..Ama öyle ballandırarak anlatmıştı ki hemen almıştık
    Şimdi hatırladıkça gülüyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhat -- 16 Mart 2010; 8:33:17 >

• Babamin bana ilk telefon getirisi,3510i ya da T68 vericem demisti.Sadece 3510i de polifonik melodi var diye 3510i almistim.Ilkokul 5teydim

Nerden bileyim oburunde bluetooth,external kamera,tema filan var
    -Tansiyon aleti
    -Elektrikli et kesme bıçağı.
    -İhlas su arıtısıcı

Bunları adamlar okadar ballandıra ballandıra anlatmışki babam hemen almış.Ne özellikleri var deyince ooo saymakla bitmez diyor

kadıköyde yer altındaki heladayım elimi yıkamak için lavabonun önünde bekliyorum lakin musluğu açacak bir tesisat yokgerisi malum,birnin daha elini yıkamasını beklemekbeklerken su kullanmadan aynada saçına şekil veriyormuş yayağına yatmak

Teknoloji aceyip bişe..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhat -- 16 Mart 2010; 9:02:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.