Şimdi Ara

Hızı Düşmüş Cepten İnternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar! Telefonumun şarjı 3G'de çabuk bittiği için, internet hızım düştüğünde bari, edgeye alayım diyorum. Ancak veri hızında bir düşüş yaşar mıyım? Şöyle ki hız düştüğünde 96 kbps'a düşüyor, oysa edge bundan daha hızlı bir transfer sağlayabiliyor. Bu yüzden şebeke 3G'de durması yerine edgede dursa internet hızında bir kayıp yaşar mıyım? Bir de android cihazlar için bu hızı ölçme ile ilgili bir program var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DGMI kullanıcısına yanıt
    fazla bir hız farkı olmaz.

Speedtest uygulamasını öneririm.
  • Dediğiniz programı indirdim, dediğiniz gibi fazla bir fark göstermiyor. Download hızı hep aynı hıza sabitleniyor ancak 3G'de upload hızında artış oluyor. Fakat anlamadığım bir yer var, programda Mbps görünümüne aldığımda 0,09 Mbps gösteren download hızı kB/s görünümüne aldığımda 10,9 kB/s gösteriyor, 0,09 Mbps 90 kB/s'ye denk gelmiyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    hayır mbps için birimler farklı. 1 mbps ile 120 kb/s hızı görürsün. Gerisini sen hesapla.
  • Anladım, dediğiniz gibi hesapladım doğru çıkıyor teşekkür ederim bir de veri akışına göre değil, 3G'de veya edgede olup olmamasına göre şarj tüketir değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    evet 3g şebekesinde şarj daha çabuk biter. Edge tasarruf açısından daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.