Bildirim
Hız ve renk fazla mı kolay
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Bu ise önermiyorum, netlerim 90-95 civarıyken bir anda 110 mu 112 mi ne yapmıştım.. Ha çok moraliniz bozulmuşsa çözülebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çöz gitsin sene başı hızlanırsın seviye olarak kurumsalı orta normalini çözmedim
-
Kurumsalları kaliteliydi bence de. Ama yukarıda hocamızın attığı giriş seviyesindekiler aşırı kolay. Ben turuncu olnalarını öneriyorum onlar bayağı zordu.
-
Haa bu krallar karması olanınmışş, kütüphaneme bakmam lazım atmadım büyük ihtimalle. Onu çöz gitsin ya hocam. Ben 8li olanından bahsediyordum hız ve renk'in. Eğer 8liyi alırsan ilk 2 denemeyi atlayabilirsin.
krallar karmasında saçma bir şekilde en çok hız ve renkte zorlanmıştım diğerleri ortalama 95-100 idi. O netler deneme anındaki duruma da bağlı oluyor hız ve renkte uykum vardı mesela
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hız ve renk ayt ea denemesini alma. 1 saatte bitirdiğim oldu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X