Şimdi Ara

Hız sıfırlanması - Packet Loss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1,5 ay önce durduk yere internetim kesildi. Hemen aradım sorunu gördüler ve 30dk içerisinde hayatımda ilk defa teknik ekibin bu kadar hızlı geldiğini gördüm Sorunu sokağın başındaki internet kutusundan ( adı farklı olabilir) kaynaklandığını tespit edip hemen çözdüler. FAKAT

Sorun çözüldüğünden beri 1,5 aydır devam eden anlık hız sıfırlanmaları yaşıyorum. Örnek verecek olursam, skype'da görüşme halinde iken(sürekli data akışı) bir anda hat 30- 1dk arasında hızı 0 a indiriyor ve bağlantı kopuyor. Ardından 1 dk sonrasında hemen yükselerek yüksek değerlere çıkıyor. Skype üzerinden örneği verdim fakat normal internet kullanımında da bu sıfırlanmalar oluyor. Her 20-30 dk'da bir bu sorunu yaşıyorum denilebilir. Hız sıfırlanması - Packet Loss

Resimde gördüğünüz şekilde google'a bağlanmayı denediğimde normal bi şekilde internetin giderken bir anda sıfırlandığını görüyorsunuz. Bu sorun genelikle internetiğin yoğun olduğu ( akşam 6dan sonra) zamanlarda oluyor. Geceleri ise bu soruna rastlamıyorum. Müşteri h. arıza yoksa teknik ekip yollayamayız diye geçiştirip duruyor. Tek tek anlatıyorum, ping bir anda yükseliyor ardından packet loss oluyor diyorum ama karşıdaki şahısların bir şey bildiği yok Sadece ben burada kesinti görmüyorum diyorlar. ZATEN sorun kesinti değil hızın bir anda 0lanması.

Arkadaşlar daha önce başına böyle bir şey gelen var mı? Çıldırmak üzereyim artık son çare pazartesi günü t.telekom binasına gideceğim, iş gereği sürekli skype görüşmesi yapmak zorundayım. Saçma sapan kopmalardan dolayı sinirlerim bozuldu. Nerden baksanız 10 senedir aynı portu kullanıyorum. Acaba o sorunu çözdük diye benim portu mu değiştirdiler

Ekleme olarak hat değerlerim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lakers45 -- 21 Ocak 2018; 5:38:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.