Şimdi Ara

hız limitleri değiştimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kamyonetlerin panelvanların Hız sınırı Değişti
    Hafif Ticari araçlarda artık hız sınırları değişti. yeni hız sınırları Trafik yönetmeliğinde yapılan değişikle yürürlüğe konuldu.

    Konu : Karayolları Trafik Yönetmeliğinde

    Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik.

    21 Mart 2012 tarih ve 28240 sayılı Resmi Gazetemde yayımlanarak yürürlüğe giren Karayolları Trafik Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik’le, Kırayolları Trafik Yönetmeliği’nin 100′üncü maddesinde yer alan tabloya Kamyonet (N1),(N2) araç cinsi satırından sonra gelmek üzere Panelvan (Nl) araç cinsi ibaresi eklenmiş, yine Yönetmeliğin Tanımlar başlıklı 3′üncü maddesine de “Sürücü ve yanındaki oturma yerleri dışır.da başka oturma yeri de bulunabilen, sürücü bölümü gövde ile birleşik kamyonetlere panelvan denir” ibaresi eklenerek, bu araçların yol durumuna göre hız sınırları aşağıdaki tabloda gösterilmiştir.




    Yine, sürücü bölümü gövde ile birleşik olmasına rağmen, belge ve bilgisayar kayıtlarında kamyonet olarak tescilli gözüken, ancak kayıtlarının alt cinsi bölümünü panelvan olarak düzelttirilmemiş kamyonetlerin hız limitleri konusunda Karayolları Trafik Yönetmeliği’nin 100′üncü maddesinde belirtilen “Panelvan” hız limitleri esas alınacaktır.

    ARKADAŞLAR BU HABER CONNECTLERİ KAPSIYORMU....







  • evet kapsıyor
  • bizde kapsıyor diyorduk ama, bölünmüş yolda 99 km. ile cezayı yedik. aksaray adana arası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.