Şimdi Ara

HIV TESTİ (KAN VERDİM)(SONUÇ ve SS) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
15
Favori
97.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shinku

önlerden

Ulan adam ölüyor siz hala önlerden yazıyorsunuz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Meteora*

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Arkadaşın açtığı konunun resmi var bende, gülmemek için kendimi zor tutuyorum vallahi.

Yazıyı en başından itibaren okuyun;
    HIV TESTİ (KAN VERDİM)(SONUÇ ve SS)

Oha pisagor daha yenimi görüyosun sen bile

bu arada o konuna yorum yapmamıştım gördüğümde 10 kişi falan yapmıştı keşke yapsaydım...Arkadaşlar lütfen dalga geçmeyin size böyle bişey olsa naparsınız?

açılmıyor meraklandım şimdi

• İnşallah meyan gibi iyileşir,aramıza geri dönersin kardeşim.Adam hıv testine girecem diyor siz adama öleceğini kabul ettirmeye çalışıyosunuz.
    EDIT:Yaptığın çok yanlış ama.Ayakların olmadan futbol oynamaya çalışmıssın resmen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Meteora* -- 18 Haziran 2013; 9:01:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoğukZebani

quote:

quote:

quote:

Arkadaşın açtığı konunun resmi var bende, gülmemek için kendimi zor tutuyorum vallahi.

bu arada o konuna yorum yapmamıştım gördüğümde 10 kişi falan yapmıştı keşke yapsaydım...Arkadaşlar lütfen dalga geçmeyin size böyle bişey olsa naparsınız?

E herhalde açılmıyor açılsa şuan herkes meyanın açtığı ilk konuda olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

yok mu hiç hiv testi yaptıran ?

Herhangi bir özel laboratuvar veya özel bir kiniğe giderseniz 3saat gibi bir sürede sonucu alırsınız, devlete gidip sıra bekleyip strese sokmayın kendinizi, ayrıca testler öğlene kadar yapılıp öğleden sonra sonucu alınıyor diye biliyorum o yüzden özel klinikte ya da özel laboratuvarda yaptırın testinizi sorgu sual olmadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SoğukZebani

quote:

quote:

quote:

E herhalde açılmıyor açılsa şuan herkes meyanın açtığı ilk konuda olurdu.

hayır hocam resim açılmıyor

• geçmiş olsun git bakalım hastaneye
  • o kadar oldu mu yav
  • quote:

1.5 sene once bi hata sonucu kondomsuz ilişkiye girdim. Konu açmıştım okuyanlar hatırlar ( çingene konusu ) ozamanlar tırsıyordum hiv kaptım diye ama hastaneye gitmedim çünkü olay yeni olmuştu. her neyse 3 4 gün once ellerimde pul pul kabarciklar cikmaya başladı. ondan oncede aşırı terleme vardı gün içinde. şu an korkudan ölüyorum. bu testi yaptıranlar var mı ? yarın hastanenin enfeksyon hastaliklari bolumune gidecegim. para alıyorlar mı devlet hastanesinde ?=

merak ediyorum nasil bulasti eger HIVse

gecmis olsun...

kiz cingene miydi? hic bekler miydin ondan HIV olmasini? bende yakinda bi arkadasla olcamda soriyim dedim... ve kiz bana yazin sonunda test yaptirdim demisti(hastalikli mi diye) birsey cikmamis sadece kontrol icin check up gibi iste

• Hatırlıyorum çingene konusunu... Ben yeni üyeydim o zaman...
    Ne gülmüştük la.. :)

Abi beni de götürsene o usta ya bana da bulsun bi çingene.. :)

• quote:

1.5 sene once bi hata sonucu kondomsuz ilişkiye girdim. Konu açmıştım okuyanlar hatırlar ( çingene konusu ) ozamanlar tırsıyordum hiv kaptım diye ama hastaneye gitmedim çünkü olay yeni olmuştu. her neyse 3 4 gün once ellerimde pul pul kabarciklar cikmaya başladı. ondan oncede aşırı terleme vardı gün içinde. şu an korkudan ölüyorum. bu testi yaptıranlar var mı ? yarın hastanenin enfeksyon hastaliklari bolumune gidecegim. para alıyorlar mı devlet hastanesinde ?=

Arkadaşım içini rahat tutman için söylüyorum. HIV çok bulaşıcı bir hastalık değil. HIV lii birinden bile binde bir oranında kapıyorsun. Yaptığın an olucak diye bir şey yok. Sadece kondom kullanımını arttırmak için toplumda birazz abartılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orkinos.avi

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Elisa testi diyorlar ben yaptırdım ilişkiden en az 6 ay sonra yapılıyor,neyseki temiz çıktı ama bi tedirgin olmuştum bi kendim bilirim kadın 60 yaşındaydı dedim kesin olduk allahtan negatif.

60 yaşındaki kadınla ne işin vardı?

Hocam 25 tl ye bizimkide fakir tesellisi yaptık bir salaklık,kalkmadı zaten o gün bu sefer kadın bıktı ertesi gün gel para almam dedi neyse dedik tamam gittik lan ertesi günde kalkmadı uğraşıyor uğraşıyor kalkmıyor sonra kapattım gözümü hayal alemine daldım o arada güzel kadınları düşündüm felan anca biraz kalktı o arada giriş işlemini yaptık bunun stresinin üzerine lan içerdede inmesin bu diyip hemen boşalıp çıktım içerde 1 saatten fazla kalmışımdır kendisinin eviydi, neden böyle bir salaklık yaptım riske girdim bilmiyorum ama siz siz olun girişmeyin böyle işlere gençler.

Riski filan bırak da 60 yaşında babaanneyle nasıl yapabiliyorsunuz bu işi , nasıl bi mide var sizde arkadaş ben çözemedim ,

Kalkmadı diyosun bi de , şanslısın ki içeri kaçmamış nineyi gördükten sonra.

la ne ninesi abartma yaşına göre taştı hani

taştı da niye kalkmadı o zaman

• Enfeksiyon uzmani degilim
    Birkac tipci arkadas da konuda bilgilendirme yapmis biraz tipca olmus yanliz. Hiv virusun adi olmakla bitlikte aids bu virusun kisiden kisiye degisecek zamanda genellikle 10 yil civari olusturdugu hastaligin adidir. Oyle seker hastaligiyla felan kiyaslanacak bir hastalik ta degildir. Ki seker de ileri doneminde cok kotu bir hastaliktir.
    Size onerim en yakin zamanda gidip bi universitenin enfeksiyon bolumune basvurmaniz. Bahsettiginiz bulgular bana cok hastalik ile ilgiliymis gibi gelmedi yanliz kesin konusmam mumkun degil. Saglik guvenceniz varsa eczanede odeyeceginiz katki payi haric ucretsiz diye biliyorum. İlk 6 ayda testler virus bulasmis olmasina ragmen temiz sonuc verebilir. Birde universitede yapilacak olan test tarama testidir yani kesin sonuc vermez virus var diye yani pozitif sonuc cikarsa hemen telaslanmamak lazim. Ayni test tekrarlanir yine pozitif gelirse o zaman dogrulama icin merkez labaratuvara kan ornegi gonderilir. Tip dunyasinda hicbir test %100 dogrulukta degildir ancak bu son test cok guvenilir bir test oldugu icin sonucuna itimat edilir.
    Yazi biraz uzun oldu ama cikacak sonuclar sunlardir.
    Kondomsuz iliskisadece hiv yuzunden degil bircok hastalik icin risklidir. Kadin icin daha da risklidir. Zira kondomsuz iliski iki taraf icin de sadece tek partneri olan kisilere onerilebilir.
    Hastalik kuskunuz varsa foruma basvurmayin her kafadan bir ses cikar ne dogru ne yanlis bilemezsiniz bile. Gidin doktora bu kadar mu zor. Bu enfeksiyoncular sana hizmet etmek icin lise sonrasi en az 11 sene dirsek curutup goz nuru dokuyor.
    Sizde aids oldugunu dusunmuyorum. Ha olabilirmi tipta asla kesin konusamazsiniz. Ama hiv pozitifmisiniz diye test yaptirmanizi oneririm. Sonuc negatif gelirse iciniz rahat eder en azindan.

• 4 sene önce üniversite de biZim bir arkadaş şapkasız yapmıştı , sonra rüyalarına girdi. doktora gitmeye ikna ettim , okuldan çıktık bu kızılaya gitti , utandığı için beni yanında götürdü , kıza dedi hiv testi yaptırcam , kız 2 mizi birden süzdü ılık mı sandı ben bile utandım. neyse ki birşey çıkmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi bu eleman sanayi de ustaya gitmiş bana karı bul demiş o da buna çingene bulmuş işini halletmiş öyle mi

• quote:

kardeş kaşınıyormusun sürekli,benim kuzen aidsten öldü,oda başlarda durmadan kaşınıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dorocha

Bizim arkadaşada aynısı olmuştu, 1,5 - 2 sene sonra helvasını yemiştik.

ahhhahaha
  • Niyaziiiiiiiiiiiii
  • arkadasımız aksam üstüne doğru sonuclar çıkarsa söyler inş sorun çıkmaz,,,,
  • Hastaneden geliyorum kan verdim. Perşembe günü öğlen alacağım sonucu. Dua edin yemin ederim cok ciddiyim yıkılmış durumdayım..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.