Şimdi Ara

HIV suphesi Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
3.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 36 gun once korunmasiz iliskiye girdim bir posta. karsimdaki sahis ozel bir universitede hukuk okuyor. fakat ailesi baska sehirde tek yasiyor ve cok esli olduguna eminim. su ana kadar kac kisiyle yatti bilemem. 21 yasinda. ben para karsiligi yapmadim fakat eskort oldugundan bile supheleniyorum. yuksek derecede alkollu oldugumdan korunmadim. vajinal iliskiye girdik. paronayadan uyku uyuyamiyorum test de cok pahali oldugu icin girmedim(250₺) baslarda dert etmiyordum aslinda ama 2 gundur uyku uyuyamaz oldum butun gun internette bu hastaligi arastiriyorum.

en guncel arastirmalara gore vajinal iliskide aktif taraf (instertive) yani erkek taraf icin bulasma riski (partner hiv+ ise) %0.04 yani 2500 iliskide 1. zaten boyle olmasa dunya nufusunun buyuk bir orani aidsten olurdu. bulasmanin en yuksek goruldugu iliski turu anal iliskideki receptive taraf

ama bir turlu icim rahat etmiyor, tecrubeli abilerimden kardeslerimden yardim bekliyorum. bosuna mi kuruntu ediyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yine ben hariç herkes silkişiyor.
    Hocam şakası bir yana eğer kafanızda hep soru işareti kalacaksa paraya kıyın testi yaptırın içiniz rahatlasın. O korkuyla yaşanmaz.
    Bu arada nasıl oluyor nasıl dönüyor bu işler. Bir kızla birlikte olabilmek için neler yapmalıdır? Ben eskort vb karşıyım normal kızlarla yatmanın yolları nelerdir?
    sahsen iki doktor tarafından kanser olabileceğini duymus biri olarak kafama bir sey takmadan dermoskopiyi bekliyorum. buraya kulluk yapmak ıcın gelmısken olumden korkmanın sebebı vazifeyi yerine getirmeden olmekten suphe etmektır ancak. dunya hayatını mı cok sevıyorsun boyle asagılık bır sebepten gebermekten mı cekınıyorsun bılemem ama olumden korkacak ne var anlamıyorum. ustelik 1/2500 gıbı bır ıhtımal ıcın. Allah oldurmeyıp surundurecek hastalıktan korusun.
  • 36 gün önce ise rna testi yaptırabilirsin kesin sonuç için 250 300 ver neyse yaptır için rahat etsin bu işin fobisi çok kötü birşey milletin pskolojisi bozuluyo. Ben o negatif yazısını görene 10 saat bana 10 yıl gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 15 Şubat 2019; 20:33:52 >
  • atın ölümü arpadan olsun salla gitsin
  • Yine ben hariç herkes silkişiyor.
    Hocam şakası bir yana eğer kafanızda hep soru işareti kalacaksa paraya kıyın testi yaptırın içiniz rahatlasın. O korkuyla yaşanmaz.
    Bu arada nasıl oluyor nasıl dönüyor bu işler. Bir kızla birlikte olabilmek için neler yapmalıdır? Ben eskort vb karşıyım normal kızlarla yatmanın yolları nelerdir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB39D0135

36 gün önce ise rna testi yaptırabilirsin kesin sonuç için 250 300 ver neyse yaptır için rahat etsin bu işin fobisi çok kötü birşey milletin pskolojisi bozuluyo. Ben o negatif yazısını görene 10 saat bana 10 yıl gibi geldi.
    hocam biliyorum ezbere biliyorum sayisiz makale okudum bu konuyla ilgili 2014 senesinden beri sayisiz teste para doktum ama bu sefer yemin ettim karsimda adriana lima da olsa korunacagim bu supheyle stresle cidden psikoloji bozuluyor

• up

• Kizla nasil anlastin bir tuyo ver

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hirsizlikla suclandim yardim edin
    10 yıl önce açıldı
    İliski uzmanlari yorumlayin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gonore felanda olabilirsin aids hepatit b c
    Ilk 3 ay latentdi galiba
    belirti vermeden sinsice hasta olabilirsin
    Omrun max 15 yil. Derste oyle hatirliyorum

• devlet hastanesinde ücretsiz test yapılıyor enfeksiyon hastalıklarına randevu alıp şüpheli ilişki yaşadım demen yeterli
  • HIV kapmış olabilirsin. Şüphelerin doğru olabilir.
  • kışın yediğin hurmalar
  • keşke tek derdim bu olsa
  • 21 yaşında birinin hiv olma ihtimali düşüktür be
  • 250tl hayatından daha mı önemli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    o kadar net bir bilgim yok ben denizcilik fakültesine girerken yaptırmıştım. devlettede ücretsiz yapıyorlar falan demişlerdi o kadarını doktora sormalısın.
  • Cola Contains Caffeine kullanıcısına yanıt
    hocam olma ihtimali var mi ki hayat kadini degil genel ev calisani degil. 21 yasinda uni ogrencisi. genel ev kadiniyla korunmasiz iliskiye girip test dahi olmayan arkadasim var. ben neden boyle takintiliyim bilmiyorum. %0.04 tipta imkansiza yakin bir olasilik zaten. kolay bulassa milyonlarca hiv tasiyicisi olurdu turkiyede cunku herkes inanilmaz sevisiyor ve cogu korunmasiz cehaletten kaynakli.

aralik 2017 verilerine gore cesitli verilere gore hiv tasiyicisi olan kisi sayisi 15-18 bin arasinda. 1 sene evvel yani yaklasik. su an bildigim kadariyla yeni bir veri yok. hadi su an 30 bin diyelim abartili olarak. turkiye nufusu yaklasik 82 milyon.

• Lev Tolstoy L kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer paranoya yapacaksanız yaptırın testi kurtulun korkunuzdan.Size önerebileceğim tek şey bu hocam.
  • sahsen iki doktor tarafından kanser olabileceğini duymus biri olarak kafama bir sey takmadan dermoskopiyi bekliyorum. buraya kulluk yapmak ıcın gelmısken olumden korkmanın sebebı vazifeyi yerine getirmeden olmekten suphe etmektır ancak. dunya hayatını mı cok sevıyorsun boyle asagılık bır sebepten gebermekten mı cekınıyorsun bılemem ama olumden korkacak ne var anlamıyorum. ustelik 1/2500 gıbı bır ıhtımal ıcın. Allah oldurmeyıp surundurecek hastalıktan korusun.
  • Aile hekimine git. Testler bedava.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.