< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
atın ölümü arpadan olsun salla gitsin
|
Yine ben hariç herkes silkişiyor.
Hocam şakası bir yana eğer kafanızda hep soru işareti kalacaksa paraya kıyın testi yaptırın içiniz rahatlasın. O korkuyla yaşanmaz. Bu arada nasıl oluyor nasıl dönüyor bu işler. Bir kızla birlikte olabilmek için neler yapmalıdır? Ben eskort vb karşıyım normal kızlarla yatmanın yolları nelerdir? |
sahsen iki doktor tarafından kanser olabileceğini duymus biri olarak kafama bir sey takmadan dermoskopiyi bekliyorum. buraya kulluk yapmak ıcın gelmısken olumden korkmanın sebebı vazifeyi yerine getirmeden olmekten suphe etmektır ancak. dunya hayatını mı cok sevıyorsun boyle asagılık bır sebepten gebermekten mı cekınıyorsun bılemem ama olumden korkacak ne var anlamıyorum. ustelik 1/2500 gıbı bır ıhtımal ıcın. Allah oldurmeyıp surundurecek hastalıktan korusun.
|
Kizla nasil anlastin bir tuyo ver
|
250tl hayatından daha mı önemli?
|
Bu ne ya böyle kızlar bile hukuk okuyor hukuk bitmiş aga. Benim avukata işim düşse ilk önce kesinlikle mezun olduğu üniversiteyi sorcam. Kıza bak abi fuhuş yapıyor ve hukuk okuyor bu ülkede okunmaz ben bunu anladım artık.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 15 Şubat 2019; 20:33:52 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|