Şimdi Ara

HITRON CVE30360 modem sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar merhaba, ben almanya berlinden yaziyorum. hitron marka modem ile sorunum var alman internet ve telefon sirketi kabeldeutschland i araya araya biktim burda belki sorunumu cözerim diye ümit ediyorum.teknik servisinde calisan kisilerin hicbiseyden anladiklari yok sorunumu halledemediler.

    sorunum modelini yazdigim kablo modemden reuter e internet alamiyorum. yani daha derin anlatirsam ; firmadan gelen yeni modemde hem kablo cikisi var hemde wlan var. fakat ben wlan opsiyonunu istemedigim icin wlan kapali yani kullanamiyorum fakat reuter ile baglayabilecegimi söylediler ama yapamadim bir türlü. 3 farkli reuter taktim icine girdim ayarlarini yaptim yada yapamadim olmadi bitürlü.

    elimdeki wlan reuterler : fritzbox 3131 ve linksys broadband router ikisinide yapamadim. kablo modemin kablo cikisindan internet geliyo ama routere internet vermiyo. bu konuda bana yardimci olabilen bilgili arkadaslarimin cevaplarini bekliyorum simdiden tesekkür ederim yardimlariniz icin. bagladigimda icine girdigimde ( routerin ) ne gibi ayar yapmam gerekiyo ?? yada hangi bölümlerini ayarlamam gerekiyo.







  • Hocam kablo modemin LAN portuna PC bağlayıp internete çıkabiliyorsanız, router ayarlarınız hatalıdır. Router niye gerekli kablo modemin wi-fi özelliği yok mu?
    Neyse Fritzbox 3131 kendisi de modem olduğu için onun internet ayarlarında Internet connection i DSL değil LAN1 seçeceksiniz. Kablo modemden gelen kabloyu da Fritzboxun LAN1 ine bağlayacaksınız.
    Slm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.